naar top
Menu
Logo Print

GEZONDERE ONDERHOUDSPRODUCTEN
VOOR UW WERKPLAATS!

TUNAP Human Technology® biedt uw bedrijf een complete set onderhouds- en verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik in uw werkplaats. In een nieuwe professionele look & feel. Met het TUNAP Human Technology® werkplaatsrekje heeft uw team alle nodige producten binnen handbereik.

Tunap Human Technology

MAAK VAN UW WERKPLAATS EEN BETERE LEEFWERELD!

TUNAP Human Technology® verbindt mens en techniek: het nieuw ontwikkelde assortiment voor dagelijks onderhoud combineert een efficiënte werking met een gezonde werkomgeving voor de gebruikers die - vaak een leven lang - in contact komen met onderhouds- en reinigingsproducten in de werkplaats. Het spreekt voor zich dat zij producten verkiezen die hun gezondheid niet schaden. Voor allen die de gezondheid van hun werknemers ter harte nemen: grijp uw kans en schenk uw team - dagelijks - de beste werkomgeving dankzij TUNAP Human Technology®.

TOEKOMST. WERK. GEZONDHEID

Gezondheid en duurzaamheid zijn kernwaarden die jonge werknemers hoog in het vaandel dragen bij het kiezen van een werkomgeving. TUNAP Human Technology® zorgt ervoor dat jonge werknemers bij u terecht komen in een aantrekkelijke werkomgeving waar men op een verantwoorde manier omgaat met chemische producten.

ONAFHANKELIJK GETEST

De hoge kwaliteitsstandaar van de TUNAP Human Technology®producten wordt bevestigd door onafhankelijke instituten. Zo laat TUNAP de producten vrijwillig testen door NSF International, The Public Health and Safety Campany™. NSF producten worden ontwikkeld voor gebruik in de levensmiddelenverwerkende industrie en voldoen aan de strenge eisen die hier van toepassing zijn.

Logo Tunap ZONDER ZENUWBESCHADIGEND N-HEXAAN

n-hexaan is een kleurloos en zeer vluchtig oplosmiddel dat vaak in reinigingsmiddelen terug te vinden is. Het kan onomkeerbare schade toebrengen aan het centraal zenuwstelsel. Frequente blootstelling aan producten die n-hexaan bevatten kan leiden tot: hoofdpijn, gevoelloosheid, duizeligheid, hersenschade en spierverlamming.

ZONDER ALLERGENE GEUR-EN KLEURSTOFFEN

Conventionele verzorgings- en smeermiddelen bevatten vaak stoffen en oplosmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid. Daarnaast bevatten ze vaak allergieverwekkende geur- en kleurstoffen. Deze inhoudsstoffen kunnen door contact met de huid of de ademwegen allergieën en astma veroorzaken. Met de TUNAP Human Technology® hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken en kunt u
bijdragen aan de gezondheid van uw monteurs in de werkplaats en aan die van de eindgebruiker!

TUNAP

TUNAP

OEVERSTRAAT 23
9160 LOKEREN
+3293267600
+3293267607