naar top
Menu
Logo Print

AIRCOREINIGING: MEER RENDEMENT, OP ELK MOMENT

Waarom de airco niet enkel tijdens het voorjaar gereinigd moet worden

In een autowerkplaats zijn er veel vaste contactmomenten. Zo heeft het werkplaatspersoneel de komende maanden de handen weer vol met bandenwissels en dienen in het voorjaar de airco's gecheckt. Maar hoeven die contactmomenten wel zo 'vast' te zijn? Met een goed aircoreinigingsprogramma genereert u ook in de herfst- en wintermaanden meer werkplaatsbezoek en extra omzet.

airco well tunap
Airco-onderhoud is de komende maanden essentieel.

GEZONDHEID OP DE EERSTE PLAATS

Wie elke dag een uur in de auto zit, ademt jaarlijks zo'n 150.000 liter lucht in. Lucht die, in de meeste gevallen, eerst door het aircosysteem gestroomd is. De airco regelt de temperatuur en brengt zuivere en frisse lucht naar binnen, maar door de combinatie van weers- en verkeersomstandigheden en het gebruik van de airco kunnen er al na enkele maanden vervuiling en micro-organismen in het systeem ontstaan. Zo is het systeem tijdens de lente blootgesteld aan pollen en stuifmeel en in de zomer aan stof en insecten. In de herfst worden dan weer bladeren verzameld.

airco well tunap
Reiniging van de aircoverdamper.

Die opeenhoping van vuil leidt in combinatie met vocht en temperatuurwisselingen tot ontwikkeling van schimmels en bacteriën. In plaats van het comfort te verhogen kan de airco dan gezondheidsproblemen veroorzaken, ook zonder dat er onaangename geurtjes waar te nemen zijn. En dat terwijl klanten in de herfst en winter net gevoeliger zijn voor onzuiverheden in de lucht en extra weerstand willen opbouwen voor de herfst en winter. Net daarom is een airco-onderhoud de komende maanden essentieel.

RENDEMENT

airco well tunap
Reiniging van de pollenfilter.

Deze periode biedt dus kansen voor extra rendement. Een goed aircoreinigingsprogramma helpt u aan een interessant toekomstbestendig businessmodel dat toepasbaar is op alle voertuigen, ongeacht de energiebron. Het zorgt voor halfjaarlijkse of jaarlijkse contactmomenten, verhoogt de klanttevredenheid en levert een goed rendement op.

TWEETRAPSRAKET

Het 'tweetrapsraket'-model is de beste aircoreinigingsmethode: met de twee elkaar aanvullende componenten reinigt u heel gericht de pollenfilteromgeving en de aircoverdamper - niet toevallig de twee zones waar micro-organismen makkelijk ontstaan en gedijen. De methode mag rekenen op homologatie van diverse automerken, en is de enige anti-allergene methode die door ECARF is gecertificeerd. Daarnaast voldoet ze als enige 100% aan de VDI-richtlijnen.

TIJD VOOR ACTIE

Om u aan een stuk extra rendement te helpen, kunt u tot en met 30 november de airco well®-startset bestellen, inclusief gratis speciaalgereedschap ter waarde van € 254,90. U ontvangt daarbij een B2C-pakket met flyers, posters, een kant-en-klaar communicatiepakket voor sociale media, en u wordt opgenomen in de dealer locator van airco well®, zodat potentiële klanten u weten te vinden. Onze technisch-commercieel adviseurs helpen u op te starten en zorgen voor kennisoverdracht aan uw werkplaats- en receptiepersoneel.

Heeft u al voldoende gereedschap zodat meerdere wagens tegelijkertijd kunnen worden gereinigd? Dan kunt u tot en met 30 november de airco well®-producten met korting bestellen.

TUNAP

TUNAP

OEVERSTRAAT 23
9160 LOKEREN
+3293267600
+3293267607