PercoTop in Imron Fleet Line gamma van Cromax

Schadeherstellers krijgen uitgebreider aanbod lakken

Cromax® integreert de PercoTop®-producten in het Imron® Fleet Line-gamma. De producten zullen op de markt komen als ‘Imron Fleet Line Industry’. De gekende formules blijven daarbij onveranderd, maar de verpakking van de producten zal er binnenkort wel anders uitzien.
"Imron Fleet Line Industry is een nuttige uitbreiding van de services voor schadeherstelbedrijven. Het biedt klanten de gelegenheid naar hen toe te komen voor hun lichte industriële toepassingen, evenals hun voertuigherstelwerkzaamheden", verduidelijkt Dries Van den Bergh, Cromax brandmanager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Licht industrieel werk vereist namelijk een aanbod aan lakken met verschillende glansniveaus en effecten, alsook een waaier aan producten voor diverse ondergronden. Daar speelt Cromax nu op in door schadeherstellers extra lakken in hoogwaardige kleuren te bieden, die zich kunnen aanpassen aan industriële toepassingen zoals ijzer, staal, gietijzer, aluminium, non-ferrometalen, kunststoffen, polystyreen, oud lakwerk, hout, MDF, hardboard, minerale ondergronden etc. Cromax maakte ook een reeks posters en folders om de schadeherstellers bij te staan in hun lakkeuze, zodat het juiste product voor elke toepassing en applicatiemethode kan gekozen worden.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

CROMAX

MECHELEN

antoon spinoystraat 6b
2800 mechelen
015/47.85.37
Meer
Gerelateerde artikels

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.