naar top
Menu
Logo Print
26/11/2018 - BABETTE SOETAERT

TURBOPARTNER SCHAKELT EEN VERSNELLING HOGER: TURBOPARTNER 2.0

MINIMALE RISICO'S, MAXIMALE ZEKERHEID

Een turbo vervangen, dat is geen routineklus. Als u een nieuwe turbo monteert zonder de ware oorzaak van de storing te verhelpen, krijgt u grote kans op herhaalschade. Met de TurboPartner-formule sluit u alle risico's aangaande turbomontage uit. Nu is deze formule vernieuwd! TurboPartner 2.0 biedt nóg meer zekerheid, met een onlineturbokennisbank én TurboInsurance, een verzekering die ook arbeidsuren vergoedt, mocht er toch iets fout lopen bij de gemonteerde turbo. Kortom, minimale risico's, maximale zekerheid.

Turbo's Hoet

TURBOPARTNER 2.0, HET UNIEKE PROGRAMMA ONTWIKKELD DOOR TH TURBOS

TH Turbos is een onderdeel van TH Group, een internationaal boegbeeld op het vlak van verkoop en verhuur van voertuigen en de bijhorende service. Bovendien beschikt TH Group over een magazijn van 100.000m² aan wisselstukken. Naast de Belgische vestigingen is TH Group vertegenwoordigd in 9 andere Europese landen. TH Turbos is uitgegroeid tot een van de grootste turbospecialisten in Europa. Al veertig jaar profiteren klanten van hun kennis en ervaring en inmiddels zijn er al meer dan één miljoen turbo's verkocht. TH Turbos is dan ook niet voor niets dé nummer 1 in turbo's.

WAT IS TURBOPARTNER 2.0?

Een turbo vervangen doet u niet dagelijks. Dan is het prettig om zeker te weten dat zo'n klus vlekkeloos verloopt. Als TurboPartner heeft u het hele team van turbospecialisten aan uw zijde. Dat betekent dat u zeker weet dat u de juiste diagnose stelt en dat u de kans op herhaalschade minimaliseert. Dat scheelt u tijd en geld én bezorgt u een uitstekende reputatie bij uw klanten.

DE VOORDELEN VAN TURBOPARTNER

Persoonlijke ondersteuning

Turbo's Hoet staat voor zijn TurboPartners altijd klaar om te helpen. Zo neemt het bedrijf binnen het half uur telefonisch contact met u op nadat u een aangeschafte turbo heeft geregistreerd.

'Geen gezeur garantie'

Met uw turbokennis én de technische ondersteuning van TH Turbos kan er tijdens de montage van de turbo niets fout lopen. Maar als TurboPartner wilt u maximale zekerheid en daarin komt Turbo's Hoet u graag tegemoet. Het biedt u als TurboPartner de 'GeenGezeurGarantie'! Wat houdt dat in? Dat u, mocht er onverhoopt toch iets fout lopen, na montage van de turbo, gratis een vervangende turbo ontvangt. Ongeacht de oorzaak!

TURBOPARTNER 2.0 PROFITEERT EXTRA

Turbo's Hoet

Toegang tot de turbo-kennisbank

Als TurboPartner heeft u toegang tot de turbo-kennisbank. Dat is een onlinediagnosehulp die u precies vertelt wat de oorzaak en oplossing van een turbostoring kan zijn. De turbokennisbank is er zowel als website en als app.

TurboInsurance

De TurboInsurance dekt de extra arbeidsuren die u in de garantie moet steken, zelfs wanneer die extra uren ontstaan zijn door een montagefout. Met de combinatie van de 'GeenGezeurGarantie' en 'TurboInsurance' sluit u echt alle technische en financiële risico's uit. Het aantal te vergoeden uren wordt bepaald door de flatratetijd zoals opgegeven door de fabrikant.

WORD ZELF TURBOPARTNER 2.0

TurboPartner 2.0 wordt u niet zomaar. TH Turbos voorziet gratis een turbotraining waarna een examen wordt afgenomen. Slaagt u? Dan kunt u zich TurboPartner 2.0 noemen en genieten van de vele voordelen die ermee gepaard gaan. Surf naar www.Turbo-Partner.com en schrijf u in.