21 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Hoe milieuvriendelijk is de e-auto werkelijk?

120pxVan zondag 25 tot en met woensdag 28 maart vindt u tijdens AutoTechnica, de grootste vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux, de belangrijkste topmerken, producenten en leveranciers van smeermiddelen en tools tot garage-uitrusting en onderdelen onder één dak. In dit online magazine blikken we vooruit én laten we een aantal exposanten aan het woord. Ook in dit online magazine: het antwoord op de vraag hoe milieuvriendelijk de e-auto werkelijk is. Mocht u trouwens ons laatste extra dikke printnummer gemist hebben, dan kun u dat hier online terugvinden…

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Technici koploper bij knelpuntberoepen 2018
Unizo positief over snuffelstages en aanloopfases bij duaal leren
Rol van de autohandelaars blijft centraal staan
1 op 2 carwashes niet in orde bij gerichte controles
Worden er in uw sector flitscontroles gehouden?
Meer nieuws

Voor u gespot …
Klein, draadloos en nauwkeurig
Goed voor de wagen én het milieu
Nieuwe productlijn met ecologische meerwaarde
Vier behandelingen in één
Meer nieuwigheden

AutoTechnica 2018 stoomt u klaar voor de toekomst

Van zondag 25 tot en met woensdag 28 maart vindt u tijdens AutoTechnica, de grootste vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux, de belangrijkste top­merken, producenten en leveranciers van smeermiddelen en tools tot garage-uitrusting en onderdelen onder één dak.
Volledig artikel lezen

Geniaal eenvoudig! Eenvoudig geniaal!

De Opti-fit en Pro-fit hebben een reputatie van betrouwbaarheid en efficiëntie die ongeëvenaard is. Toch evolueren de bandenwisselaars van DQN voortdurend. Deze op het eerste zicht onzichtbare verbeteringen ma­ken het verschil.
Volledig artikel lezen

Video: D166 Ultra Polishing Wax, 3 in 1!

160px VIDEOReeds meer dan 115 jaar lang deelt Meguiar's® met de autogepassioneerde zijn knowhow en biedt het kwaliteitsvolle producten aan welke ervoor zorgen dat elke wagen een showcarglans kan bekomen.
Bekijk hier de video

Dejan verhoogt service met webshop en technicus

160pxHet West-Vlaamse familiebedrijf Dejan is van 25 t.e.m. 28 maart aanwezig op AutoTechnica. De verdeler van 'exclusive car care products' stelt er zijn b2b-webshop en de nieuwe TSS-service voor.
Volledig artikel lezen

Exclusief importeur van Magneti Marelli

Magneti Marelli is de producent van diverse originele auto-onderdelen van alle gerenommeerde autofabrikanten. Naast eerstemontageonderdelen voor autofabrikanten produceert Magneti Marelli ook vervangingsonderdelen van originele kwaliteit of gelijkwaardig aan originele kwaliteit.
Volledig artikel lezen

Richt- en lasapparatuur bij Carrosserie Service

Carrosserie Service werd in 2000 opgericht om plaatslagers te voorzien van een correcte en praktijkgerichte ondersteuning. In achttien jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot de belangrijkste leverancier van gereedschappen en uitrustingen voor carrosseriebedrijven.
Volledig artikel lezen

Dakar-voertuigen vergen het uiterste

160pxDakar-voertuigen vergen onder extreme omstandigheden het uiterste van smeermiddelen zoals motorolie, versnellingsbakolie, smeervetten enz. Daarom is Dakar voor smeermiddelenfabrikant Eurol dé testlocatie.
Volledig artikel lezen

Inzameloplossing voor batterijen van de toekomst

160pxMet de ogen gericht op de toekomst, specialiseert Bebat zich al enkele jaren in EV-batterijen. Verwachtingen zijn dat 10% van alle nieuwe voertuigen tegen 2020 elektrisch zal zijn.
Volledig artikel lezen

Volledige ontzorging in banden en onderhoud

In België is Profile met 47 vestigingen de onbetwiste marktleider en dé referentie in banden en onderhoud voor personen-, bestelwagens en trucks. Zowel universele garages als bandenspecialisten die hun aanbod willen uitbreiden met universeel auto-onderhoud, vinden vlotjes de weg naar de vernieuwde franchiseformule van Profile.
Volledig artikel lezen

Vast, is vast... toch?

Het is van groot belang dat iedere wielbout en -moer bij het monteren van wielen met het juiste aanhaalkoppel wordt vastgezet. Een te laag koppel kan ertoe leiden, dat de verbindingen door trillingen loslopen en u het wiel verliest.
Volledig artikel lezen

Totaalpakket voor carrosseriebedrijven

CSB² installeert en onderhoudt reeds 20 jaar lakkerijen en carrosseriebedrijven. Via eigen techniekers worden de instal­laties nauwgezet onderhouden. Door het gebruik van wisselstukken en onderhoudsproducten van de A-merken uit de industrie, zoals Colad, worden spuitinstal­laties optimaal beschermd.
Volledig artikel lezen

RUPES BigFoot informatiesessie op AutoTechnica

Tijdens het AutoTechnica salon dat plaatsvindt van 25 tot 28 maart 2018 organiseert Vip Tools, in samenwerking met Rupes Italië - Fabrizio Gagliardi (trainingmanager), een aantal RUPES BigFoot informatiesessies voor detailers en mensen die zich wensen te verdiepen in de kunst van het polieren.
Lees meer

Een batterij voor elke toepassing

Battery Supplies levert alles wat van ver of dichtbij met batterijen te maken heeft en start dit jaar als officiële verdeler van Hankook batterijen in België en Frankrijk.
Volledig artikel lezen

Video: AutoFirst België, een netwerk op maat

 VIDEOJouw garage ondersteund door een netwerk op maat?
Bekijk hier de video

Twee nieuwe grossiers sluiten aan bij GroupAuto Belgium

GroupAuto Belgium heeft twee nieuwe leden en telt nu in totaal zeventien leden (waarvan veertien hoofdzakelijk actief in de personenwagensector en vier hoofdzakelijk in de vrachtwagensector - één is in beide sectoren actief).
Lees meer

Hoe milieuvriendelijk is de e-auto werkelijk?

De eerste WLTP/RDE-praktijktests relativeren de uit klimaatgekte ontsproten dwalingen. Bij 'realistisch' autogebruik immers worden naar NEDC-normen propere en zuinige auto's kordaat gediskwalificeerd.
Volledig artikel lezen

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe milieuvriendelijk is de e-auto werkelijk?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be