6 april 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Is uw onderneming klaar voor de mobiliteit van morgen?

120px

De opkomst van elektrische, hybride en geconnecteerde voertuigen plaatsen de mobiliteitssector voor behoorlijk wat uitdagingen. De technieken worden ingewikkelder en de lijst met veiligheidsvoorschriften die in acht dienen genomen te worden, wordt steeds langer. AutoTechnica bleek de ideale gelegenheid om kennis te maken met de mobiliteit van morgen. Zo plaatste Traxio de aandacht op de garage van morgen en stelde Educam nieuwe opleidingen voor op hun stand.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
UITDAGENDE TRANSFORMATIE BIEDT KANSEN AAN TECHNICI
EUROPESE AUTOFABRIKANTEN ROEPEN OP TOT DRINGENDE ACTIE
FOCUS OP MEEST DOELTREFFENDE MAATREGELEN VOOR VOERTUIGVEILIGHEID
ECALL IN ALLE NIEUWE EUROPESE AUTOMODELLEN
DIGITALISATIE VAN DE WERKPLAATS WEER EEN STAP VERDER
Meer nieuws

Voor u gespot …
NIEUWE PREMIUM LIJN SCHOKDEMPERS
HET SMEERMIDDEL VOOR HOOGRENDEMENTSREMMEN
SNEL EN IN ÉÉN KEER DE JUISTE KLEUR
Meer nieuwigheden

SIMA STELT SMARTBOX VOOR OP AUTOTECHNICA

 VIDEOUiteraard kon Sima als specialist in totaaloplossingen voor carrosserie niet ontbreken op Autotechnica. Naar tweejaarlijkse gewoonte deelden zij de stand met ons zusterbedrijf Vip Tools. Er werden allerhande tools voorgesteld én de bezoeker kon kennismaken met het unieke SmartBox-concept.

Video

PROFILE STELT NIEUW CONCEPT VOOR OP AUTOTECHNICA

 VIDEOProfile Belux is vorig jaar gestart met een franchiseconcept voor banden- en onderhoudsbedrijven. Voor het bedrijf was Autotechnica de uitgelezen kans om dit concept in de kijker te plaatsen.
Video

BATTERY SUPPLIES PAKT UIT OP AUTOTECHNICA

 VIDEOBattery Supplies greep Autotechnica aan om verschillende producten in de spotlight te plaatsen. Zo werden onder meer de Hankook-producten, de CAT-producten en de nieuwe batterijen van Aq-tron voorgesteld. Daarnaast was er ook meer informatie terug te vinden over een uniek winkelconcept van Battery Supplies.
Video

TRAXIO MAAKT GARAGEHOUDER KLAAR VOOR MORGEN

 VIDEOTraxio heeft de focus gelegd op de garage van morgen. Steeds ingewikkelder wordende technieken komen de kop op steken en daar moet de garagehouder klaar voor zijn. Daarnaast is er ook een instroom nodig van nieuwe, jonge mensen.
Video

TRAXIO-FEBELCAR WIL DE MARKT MOBILISEREN

Voertuigen worden steeds technischer en veiliger met steeds meer elektronica. De monteur-demonteur van gisteren zal morgen heel veel kennis van elektronica nodig hebben.
Video

EDUCAM BENADRUKT BELANG VAN OPLEIDINGEN

 VIDEOOp AutoTechnica stelde Educam de gebruikelijke opleidingen voor, maar ook de nieuwere opleidingen kwamen op de beursstand uitgebreid aan bod.
Video

NIEUWE PREMIUM LIJN SCHOKDEMPERS

160pxMonroe heeft een nieuwe premium lijn schokdempers, OESpectrum! Deze draagt alle techniek in zich waar een moderne auto om vraagt. Optimale controle, perfect stuurgedrag en comfort die passen bij de veeleisende bestuurder van vandaag.
Lees meer

ONDERSTEUNEND BODEMSANERINGSFONDS BINNENKORT REALITEIT

De OVAM wil tegen 2036 alle historische bodemverontreiniging kennen, en de sanering ervan opstarten. Garage-, carrosserie- en landbouwmachinebedrijven zijn daarbij een belangrijke doelgroep.
Lees meer

FEBI WORDT EERSTE OFFICIËLE PARTNER VAN QUALITYGARAGE

De LKQ stand op AutoTechnica stond op maandag 26 maart in het teken van Qualitygarage. Zowel huidige leden als geïnteresseerde garagebedrijven werden geïnformeerd over de nieuwigheden inzake het concept.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Is uw onderneming klaar voor de mobiliteit van morgen?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be