18 april 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMobiliteit ondergaat grootste transitie sinds decennia

Van 25 tot 28 maart opende de grootste vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux naar tweejaarlijkse gewoonte haar deuren op de Heizel. Deze editie werd er opvallend veel aandacht besteed aan de mobiliteit van morgen. Met de opkomst van hybride, elektrische en geconnecteerde voertuigen staan veel garagebedrijven immers voor heel wat ingrijpende veranderingen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Nieuwe voorzitter voor de Bond van de Garagisten
In memoriam: Martin Saris
Hoogtepunt na meer dan twee jaar intensief engineeringwerk
Totaalpakket voor ieder garagebedrijf
Meer nieuws

Voor u gespot …
Reparatie voor Mazda Soul Red Crystal
Blinde voertuigkoplampen betaalbaar en snel gerepareerd
Nieuwe premium lijn schokdempers
Meer nieuwigheden

MOBILITEIT ONDERGAAT GROOTSTE TRANSITIE SINDS DECENNIA

Van 25 tot 28 maart opende de grootste vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux naar tweejaarlijkse gewoonte haar deuren op de Heizel. Deze editie werd er opvallend veel aandacht besteed aan de mobiliteit van morgen.
Volledig artikel lezen

ECALL VERPLICHT IN IEDERE NIEUWE EUROPESE WAGEN

Sinds 31 maart is eCall verplicht in alle nieuwe Europese wagens. Het is een systeem waarmee je onmiddellijk de hulpdiensten kan verwittigen. Dat kan manueel, waarbij de bestuurder op een knopje drukt waarna hij verbaal in contact komt met de operator van de noodcentrale, maar ook automatisch werken.
Lees meer

VOLVO CAR COMPETENCE CENTER STOOMT TOEKOMSTIGE TECHNICI KLAAR

Volvo Car Belux heeft zijn gloednieuw technisch opleidingscentrum ingehuldigd. Het merk maakt gebruik van de allernieuwste apparatuur en hoogwaardige infrastructuur om zijn toekomstige technici in optimale omstandigheden op te leiden.
Lees meer

BMW GROUP EN DAIMLER AG BUNDELEN KRACHTEN

De BMW Groep en Daimler AG bundelen hun krachten om klanten één enkele bron voor duurzame stedelijke mobiliteitsdiensten te bieden. De twee bedrijven ondertekenden een overeenkomst om hun mobiliteitsdiensten samen te voegen.
Lees meer

NISSENS AUTOMOTIVE BEKROOND TOT BESTE LEVERANCIER

Nissens Automotive werd onlangs samen met vijf andere grote merken bekroond tot beste leverancier. Met de award plaatsen Temot CEO, Fotios Katsardis, en Temot directeur voor Azië-Pacific, David Marchand, Nissens onder de andere grote Europese merken zoals Bosch, Gates, Mann, Schaeffler en Hella.
Lees meer

CROMAX BREIDT GAMMA UIT

160pxCromax breidt haar gamma van kleuradditieven voor vernissen uit om schadeherstelbedrijven te helpen de beste reparatie van Mazda Soul Red Crystal te verkrijgen.
Lees meer

UITGEBREID ASSORTIMENT VOOR PROFESSIONELE MARTERVERJAGING

De nieuwe combinatie-apparaten met hoogspanning en ultrasoon geluid van Stop&Go garanderen dankzij de snijklemtechniek en uitgebreide bevestigingsmogelijkheden een eenvoudige montage in slechts enkele minuten.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

EENVOUDIGER WERKEN MET SMEERSOFTWARE

Smeertechnisch onderhoud kan profiteren van de mogelijkheden die de huidige generatie softwarepakketten biedt. De voordelen van software liggen daarbij vooral op het vlak van het gestructureerd vastleggen van alle smeerpunten, het koppelen hiervan aan de juiste smeermiddelen en frequentie van smeren, én het vastleggen en terugkoppelen van de uitgevoerde werkzaamheden.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE SMEERSOFTWARE KIEZEN?

Niet zelden denken gebruikers dat softwarepakketten als 'vanzelf' problemen oplossen. Installeren en klaar. De praktijk blijkt echter weerbarstiger en vraagt om kennis van de materie om optimaal profijt te hebben van de investering.
Volledig artikel lezen

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Mobiliteit ondergaat grootste transitie sinds decennia

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be