3 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Veilig herstellingen uitvoeren met gekeurde hefbruggen

120pxElke garage of carrosserie is voorzien om een zware last, een voertuig, bestelwagen of zelfs vrachtwagen op te heffen. Deze handeling is noodzakelijk voor een correct onderhoud en/of herstelling aan of, in het geval van autohefbruggen, onder de auto. Vanzelfsprekend komen bij deze zware taken ook veiligheidsrisico's kijken en om die zo klein mogelijk te houden, is een periodieke keuring door een onafhankelijke instelling een aanrader.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Compromispakket betreffende de typegoedkeuring van voertuigen aangenomen
Zoveel bracht de kilometerheffing voor vrachtwagens op
Tenneco richt twee onafhankelijke, openbare bedrijven op
Administratieve vereenvoudiging inzake btw-register motorvoertuigen
Meer nieuws

Voor u gespot …
Geconcentreerd additief voor dieselmotoren
Remklauw met revolutionair design
Motoroliën voor specifieke behoeften van zware wagenparken
Meer nieuwigheden

VEILIG HERSTELLINGEN UITVOEREN MET GEKEURDE HEFBRUGGEN

Elke garage of carrosserie is voorzien om een zware last, een voertuig, bestelwagen of zelfs vrachtwagen op te heffen. Deze handeling is noodzakelijk voor een correct onderhoud en/of herstelling aan of, in het geval van autohefbruggen, onder de auto.
Volledig artikel lezen

DE BREZAN HUISBEURS: NET IETS ANDERS

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert Brezan, samen met haar vooraanstaande leveranciers, opnieuw de tweejaarlijkse Brevak. Dit jaar zet de beurs terug voet aan wal en wordt het circuit van Zolder voor één dag de place to be.
Volledig artikel lezen

GECONCENTREERD ADDITIEF VOOR DIESELMOTOREN

160pxDe 'Walker Prevention Dose' is een sterk geconcentreerd additief voor dieselmotoren. Een echte aanrader voor gebruik in stadsverkeer en korte ritten, het helpt de DPF te regenereren en voorkomt ophoping van koolstofdeeltjes in de roetfilter.
Lees meer

DE BESTE REPARATIE VOOR MAZDA SOUL RED CRYSTAL

160pxCromax breidt haar gamma van kleuradditieven voor vernissen uit om schadeherstelbedrijven te helpen de beste reparatie van Mazda Soul Red Crystal te verkrijgen.
Lees meer

"DIESEL HEEFT EEN TOEKOMST"

De nieuwe ontwikkelingen van Bosch kunnen fabrikanten helpen om de uitstoot van stikstofoxide bij voertuigen zo drastisch te verminderen, dat ze nu al voldoen aan de toekomstige grenswaarden.
Lees meer

DUBBEL FEEST IN GENT

Carrosserie Bijloke uit Gent had onlangs een dubbele reden om te vieren; in bijzijn van het personeel en zakelijke relaties werd er een toost uitgebracht op het 55-jarige bestaan van de carrosserie en de opening van twee '1 Day Repair' cabines.
Lees meer

TRAXIO-FEBELCAR WIL DE MARKT MOBILISEREN

 VIDEOVoertuigen worden steeds technischer en veiliger met steeds meer elektronica. De monteur-demonteur van gisteren zal morgen heel veel kennis van elektronica nodig hebben. Op dat vlak wil Traxio-Febelcar de markt mobiliseren.
Video

EDUCAM BENADRUKT BELANG VAN OPLEIDINGEN

 VIDEOOp AutoTechnica stelde Educam de gebruikelijke opleidingen voor, maar ook de nieuwere opleidingen kwamen op de beursstand uitgebreid aan bod.
Video

TRAXIO MAAKT GARAGEHOUDER KLAAR VOOR MORGEN

 VIDEOTraxio heeft de focus gelegd op de garage van morgen. Steeds ingewikkelder wordende technieken komen de de kop op steken en daar moet de garagehouder klaar voor zijn. Daarnaast is er ook een instroom nodig van nieuwe, jonge mensen.
Video

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Veilig herstellingen uitvoeren met gekeurde hefbruggen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be