17 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Transparantie en service zorgen voor klantenvertrouwen

120pxService is voor Garage Geuens uit Overpelt geen loos begrip. Daarenboven verdiepen Yves Geuens en Jochen Reumers zich graag in de problematiek tot ze de oorzaak gevonden hebben. Al dit engagement maakt van hen ook een toonbeeld van het AutoFirst garageconcept waar ze lid van werden in 2017. CarFix maakte de trip naar Noord-Limburg en legde de ziel van Garage Geuens bloot. Verder in dit online magazine: nieuws over elektrische brandstofcelvoertuigen, waargenomen trends in de registratie van auto's, onvoldoende investeringen in oplaadinfrastructuur ...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Meerderheid kmo's is tegen slimme kilometerheffing
Eerlijke en gelijke toegang tot voertuiggegevens: actie gevraagd!
Première The Tire Cologne nadert
276 banen op de helling bij Axalta Coating Systems in Mechelen
Onrust over belastingcontrole voor bedrijfsleiders
Meer nieuws

Voor u gespot …
De energiezuinige band voor regionaal transport
Zeer precieze en optimale lichtverdeling en lichtintensiteit
Nieuwe accu-ruitenreiniger
Smeervetten voor extreme toepassingen
Meer nieuwigheden

TRANSPARANTIE EN SERVICE ZORGEN VOOR KLANTENVERTROUWEN

Zaterdagopening, een transparant prijzenbeleid, openheid over de reparaties, een ophaalservice voor de klanten op het industriepark … service is voor Garage Geuens uit Overpelt geen loos begrip.
Volledig artikel lezen

INTRODUCTIE ELEKTRISCHE BRANDSTOFCELVOERTUIGEN IN EUROPESE HOOFDSTEDEN

In het kader van het ZEFER-project (Zero Emission Fleet vehicles for European Roll-out) zullen 180 elektrische voertuigen op waterstofcellen worden ingezet in Parijs, Brussel en Londen.
Lees meer

PSA GROEP BRENGT OEM-ONDERDELEN EN ONAFHANKELIJKE ONDERDELEN SAMEN

Met Distrigo ging de PSA Groep drie jaar geleden de concurrentie aan op de universele onderdelenmarkt. Met de lancering van dit concept moest de onderdelenverkoop van de PSA Groep tot 2018 met 10 procent en tegen 2021 zelfs met 25 procent verhoogd worden.
Volledig artikel lezen

ONTKETEN HET VOLLEDIGE POTENTIEEL VAN UW WERKPLAATS

Tegen 2020 zal 1 op de 4 auto's een automatische transmissie hebben, die om de 60.000 km een onderhoudsbeurt zal moeten krijgen. Het spoelen van de transmissie wordt ongetwijfeld een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse takenpakket.
Volledig artikel lezen

VIERDE GENERATIE START&STOP ACCU'S VAN EXIDE

160pxSinds de introductie van start&stop auto's in 2007 hebben deze een grote groei doorgemaakt, vrijwel alle nieuwe verkochte personenauto's in Nederland/Belux zijn hier inmiddels mee uitgerust.
Lees meer

REAL GARANT: SUCCESVOL MET GARANTIE

Real Garant Versicherung AG kan bogen op 30 jaar ervaring in de autosector en is van een uitmuntende verzekeraar uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in Europa op het vlak van klantenbinding.
Volledig artikel lezen

GEBRUIK UW V-RIEM TOT HET EINDE TOE

160pxOptibelt ontwikkelde SCC in zijn profiel PK voor V-riemen. Secure Change Control is een van kleur veranderende lijn van EPDM, tussen de ribben van de V-riem. De lijn kleurt rood wanneer het einde van de levensduur nadert.
Volledig artikel lezen

VIDEO: ULTIEME KNIPPRESTATIES MET DE ULTRA HIGH LEVERAGE PLIER

160px VIDEOFacom blijft vooroplopen op het gebied van gereedschapsinnovatie en heeft een nieuwe Ultra High Leverage tang geïntroduceerd die revolutionair ontwerp combineert met een geavanceerde techniek voor ultieme knipprestaties.
Video

NIEUW KLEURADDITIEF VOOR BLANKE LAKKEN VAN SPIES HECKER

Voor een intense diepte van kleur: Spies Hecker introduceert Permasolid® Klarlack Color Additiv 9048, een nieuw additief voor nauwkeurige lakreparatie van speciale rode kleuren.
Lees meer

STEEDS MEER GARAGISTEN SLUITEN ZICH AAN BIJ AUTOFIRST NETWERK

160pxHet rendabel houden van een garage is vandaag moeilijker dan ooit. U wordt als garagist immers geconfronteerd met zware uitdagingen zoals nieuwe technologieën, stevige concurrentie en digitalisering.
Lees meer

TOENAME CO2-UITSTOOT EN STIJGING BENZINEVERKOOP

Volgens nieuwe gegevens van het Europees Milieuagentschap (EMA) en de Europese Associatie van Automobielfabrikanten (ACEA) zijn in 2017 in de EU twee nieuwe en verwante trends in de registratie van auto's waargenomen: een toename van de CO2-uitstoot in combinatie met een stijging van de benzineverkoop.
Lees meer

ONVOLDOENDE INVESTERINGEN IN EUROPESE OPLAADINFRASTRUCTUUR

Uit een rapport van het Europees Milieuagentschap (EMA) blijkt dat er in heel Europa nog steeds niet voldoende geïnvesteerd wordt in oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen.
Lees meer

NIEUWE COATING MAAKT TOEPASSING COMPOSIETBATTERIJKOFFERS MOGELIJK

De Zircotec Group heeft een nieuwe geleidende keramische coating ontwikkeld die voertuigfabrikanten in staat stelt om composietbatterijbekledingen van koolstof of kunststof te gebruiken voor hybride en elektrische voertuigen.
Lees meer

UITZONDERLIJK AANBOD: MET UW GASTEN NAAR WAREGEM KOERSE

Waregem Koerse en RendEvenement nodigen u uit om met uw gasten te genieten op één van Belgiës meest prestigieuze evenementen! Waregem Koerse is steeds een voltreffer op gebied van unieke netwerking en ontspanning.
Volledig artikel lezen

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Transparantie en service zorgen voor klantenvertrouwen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be