31 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Riem vervangen? Meteen ook waterpomp vervangen!

120pxVeel klanten schrikken van de dure reparatiekosten van een distributieriem en zullen de gelegenheid te baat nemen om zich vragen te stellen bij de - in hun ogen onnodige - vervanging van loop- en spanwielen, en van de waterpomp. Het is dan ook zaak om voldoende geïnformeerd te zijn over het hoe en waarom van deze vervanging. Fan van chocolade? Doe dan mee aan onze grote lezersenquête en win een exclusieve chocoladebox! Bovendien bieden wij u gratis dagtickets aan voor de Automechanika vakbeurs, die van 11 tot 15 september 2018 plaatsvindt in Frankfurt am Main, Duitsland.
Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Kans op fraude met een Belgische occasie bedraagt 1 op 500
Auto-industrie steunt breed scala aan veiligheidsmaatregelen
CNG rijdt zuiniger en milieuvriendelijker
Eén nieuwe auto op drie is SUV
Meer nieuws

Voor u gespot …
Nieuwe olie voor Jaguar en Land Rover
Oorkap met Bluetoothverbinding en omgevingmicrofoons
Kettingadditief met onmiddellijke werking
Meer nieuwigheden

RIEM VERVANGEN? METEEN OOK WATERPOMP VERVANGEN!

Klanten worden mondiger en kritischer voor de werken die u uitvoert, een trend die u ongetwijfeld ook al heeft opgemerkt. Ze hebben vooraf al online opgezocht wat er precies kapot is, en ze hebben de prijzen van vervangstukken op webshops opgezocht.
Volledig artikel lezen

GEVRAAGD: PERSONEEL MET KENNIS VAN ZAKEN

160pxModerne voertuigen worden steeds complexer en goed opgeleide professionals op het gebied van motorvoertuigen worden de dag van vandaag dan ook belangrijker dan ooit.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX!

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Lees meer

WIN 4 JAAR LANG GRATIS MOTOROLIE!

Voorspel de juiste winnaar van het WK en win 4 jaar lang gratis motorolie voor jouw wagen! Het type motorolie wordt bepaald op basis van het merk en model van de wagen die u invult op het wedstrijdformulier met een maximum volume van 40 liter (gebaseerd op het gemiddeld verbruik van een gemiddelde personenwagen).
Lees meer

CARFIX-LEZERS BEZOEKEN AUTOMECHANIKA GRATIS

Voor de Automechanika vakbeurs, die van 11 tot 15 september 2018 plaatsvindt in Frankfurt am Main, Duitsland, biedt CarFix zijn lezers gratis dagtickets aan.
Lees meer

WE ARE TRANSPORT KLAAR VOOR EERSTE GESLAAGDE EDITIE

Het beursplan voor We Are Transport is compleet. Bijna zeventig exposanten zullen van 1 tot en met 3 juni in Brussels Expo hun nieuwste producten en diensten voorstellen.
Lees meer

LAURA FIETZEK IS MISS TUNING 2018

Het komende jaar zal Laura in de schijnwerpers staan en de tuningindustrie vertegenwoordigen op beurzen en evenementen in heel Europa. Daarnaast zal ze ook op de begeerde 2019 Miss Tuning kalender prijken.
Lees meer

VIDEO: AFSTELLEN VAN EEN WIELDRAAGARM

 VIDEOXenonkoplampen produceren helder en duidelijk licht dat een beter zicht op de weg verschaft. Om te voorkomen dat tegenliggers verblind worden, is een correcte hoogteafstelling van xenonkoplampen van het grootste belang.
Video

AECC RICHT DIESEL INFORMATION HUB OP

In het afgelopen decennium hebben dieselmotoren grote stappen gezet in het verbeteren van hun efficiëntie en het verminderen van hun emissies. Het 'dieselgateschandaal' heeft echter geleid tot verwarring over de toekomst van de dieselmotor.
Lees meer

PERIODIEKE KEURING VOOR OLDTIMERS

Vanaf 20 mei 2018 zijn oldtimers ook aan een periodieke keuring onderworpen. Er zijn drie mogelijke situaties, al naargelang de leeftijd van het voertuig.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Riem vervangen? Meteen ook waterpomp vervangen!

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be