13 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

One-day-repairatelier het antwoord op dalend aantal schades

120pxSinds begin deze maand opende op de terreinen van Lakk in Brugge ook een nieuw 'one-day-repair'-atelier officieel zijn deuren. Pitss - in dezelfde huisstijl als moederbedrijf Lakk - vormt het antwoord op het dalende aantal grote schadegevallen en concentreert zich op de cosmetische schades die vaak binnen de dag op te lossen zijn. Verder in dit online magazine: CO2-doelstellingen voor de periode na 2020, misleidende beweringen in een nieuwe studie over dieseluitstoot ontkracht, een belangrijke stap in de richting van vertrouwensherstel etc.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Nieuwste dieselauto's stoten weinig verontreinigende stoffen uit
Europese Commissie moet optreden tegen kilometerfraude in Europese Unie
Zo snel kan racetechnologie op de weg worden ingezet
100% recycleerbare banden tegen 2048
Meer dan 100.000 geregistreerde garages voor eXtra
Meer nieuws

Interessant vakbeursnieuws
Classic cars maken debuut op jubileumeditie Automechanika
CarFix-lezers bezoeken Automechanika gratis
Indrukwekkende première voor The Tire Cologne
Eerste editie We Are Transport meteen een succes
77 tips voor een succesvolle beursdeelname
Meer beursnieuws

BIJ PITSS HERSTELLEN HYPERSPECIALISTEN COSMETISCHE SCHADES BINNEN DE DAG

In CarFix 83 - oktober 2015 - kon u al kennismaken met carrosseriebedrijf Lakk en zijn ambitieuze zaakvoerder Jan Nuwel. Sinds begin deze maand opende op de terreinen van Lakk ook een nieuw 'one-day-repair'-atelier officieel zijn deuren.
Volledig artikel lezen

GRATIS SPEELSCHEMA WK 2018

Het wereldkampioenschap voetbal begint op donderdag 14 juni in het Loezjniki stadion in Moskou. Om 17 uur Belgische tijd trapt gastland Rusland af tegen Saudi-Arabië voor de openingswedstrijd van het 21e WK.
Lees meer

"AUTO'S MOETEN BETAALBAAR EN OPLAADBAAR ZIJN"

Een maand voor de belangrijkste stemmingen over de toekomstige CO2-doelstellingen voor auto's in het Europees Parlement, en een paar weken voor de discussies tussen de EU-ministers van Milieu, hebben leden van de Europese Associatie van Automobielfabrikanten (ACEA) opnieuw hun engagement voor het koolstofarm maken van de economie bevestigd.
Lees meer

IT'S MORE THAN JUST OIL, IT'S LIQUID ENGINEERING

160pxVerolub is Castrol Authorized Distributor voor België en Luxemburg, en tevens de Belgische vertegenwoordiger van het 'Castrol Service'-garagenetwerk. Centraal gelegen in de Benelux, houdt de verdeler zich hoofdzakelijk bezig met de verkoop van smeermiddelen en bijbehorende diensten, waaronder smeeradvisering, het opstellen van smeerplannen, olieanalyses en -monitoring.
Volledig artikel lezen

ASSORTIMENT VEREN VAN MONROE VERDER UITGEBREID

160pxHet merk Monroe dekt alle OE-veertechnologieën die toegepast worden in populaire Europese voertuigen, inclusief veren met zijdelingse lastcompensatie, veren met conische wikkeling en miniblockveren.
Volledig artikel lezen

OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX!

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

AUTODIS GROUP VERSTERKT POSITIE IN BENELUX

Autodis Group kondigt, via zijn filiaal Doyen, de overname aan van Geevers Auto Parts B.V. Geevers Auto Parts B.V. is in Nederland opgericht in 1967, en sindsdien leider in de distributie van carrosseriedelen op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse onafhankelijke schadeherstelmarkt.
Lees meer

FAMILIE VANDECASTEELE ORGANISEERT ORIGINEEL VERJAARDAGSFEESTJE

Er zijn veel manieren om een verjaardag van een bedrijf te vieren. De familie Vandecasteele koos voor een best originele manier en nodigde zijn medewerkers en zijn klanten uit op een kartingcircuit.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
One-day-repairatelier het antwoord op dalend aantal schades

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be