27 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

De toekomst is aan de autonoom rijdende auto

120pxMark Pecqueur, docent en onderzoeksleider autowetenschappen aan de Thomas More Hogeschool én lid van de Europese adviescommissie (SAE - Society of Automotive Engineers), is overtuigd dat de zelfrijdende voertuigen realiteit zijn en neemt ook in dit domein geen blad voor de mond. Steenmarters kunnen mooi en schattig zijn, maar niet wanneer die zich in de motorruimte van een auto nestelen. Wij volgden de installatie van een antimarterstroomstootsysteem. Een efficiënt aircodiagnosemiddel is essentieel voor elke garage. Zonder dit hulpmiddel zou de interventie langer, gevaarlijk of zelfs onmogelijk kunnen zijn.
Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Europese automobielsector investeert 54 miljard euro in R&D
Oprichting #WeAreMobility binnen Febiac
Dubbelcijferige groei voor Europese automarkten
Nieuwe afzetkansen in de aftermarket
Ferrari V8 wint International Engine of the Year Award
Meer nieuws

Voor u gespot …
Oliewissel bij automaat nu nog gemakkelijker
Behoud van geweven patroon
Nieuwe generatie offroadbanden voor extreme omstandigheden
Meer nieuwigheden

"DE TOEKOMST IS AAN DE AUTONOOM RIJDENDE AUTO"

Terwijl media en politiek weinig bereidheid tonen om het huidige, 'consensus-wetenschappelijk' gevoerde energie-, milieu- en mobiliteitsbeleid oprecht onder de loep te nemen, zochten we professor Mark Pecqueur, docent en onderzoeksleider autowetenschappen aan de Thomas More Hogeschool én lid van de Europese adviescommissie opnieuw op.
Volledig artikel lezen

STAPPENPLAN: INSTALLATIE VAN EEN ANTIMARTERSTROOMSTOOTSYSTEEM

Steenmarters kunnen mooi en schattig zijn, maar niet wanneer die zich in de motorruimte van een auto nestelen. Ze kunnen er veel schade aanrichten en u veel tijd en geld kosten.
Volledig artikel lezen

TE WEINIG KOELMIDDEL NIET DE ENIGE OORZAAK WARME LUCHT

Aircosystemen maken vandaag de dag deel uit van de standaarduitrusting van de auto. Binnenkort zullen er zelfs weinig tot geen auto's meer verkocht worden zonder airconditioning.
Volledig artikel lezen

GROUPAUTO BELGIUM NU OOK AANWEZIG IN HET GROOTHERTOGDOM LUXEMBURG!

Op 1 juli a.s. wordt de onderneming 'Cparts', gelegen in Bettembourg (GHL) met als zaakvoerders de heren Marco Antunes en François Simoes, officieel lid van GroupAuto Belgium.
Lees meer

EERSTE BREVAK SPEED EDITION EEN SCHOT IN DE ROOS

Op zaterdag 2 juni laatstleden vond op het Circuit van Zolder, de allereerste Brevak Speed Edition plaats. De vakbeurs van Brezan Autoparts. De eerste editie was meteen een schot in de roos.
Lees meer

NIEUWE PREMIUMLIJN SCHOKDEMPERS DRAAGT ALLE TECHNIEK IN ZICH

160pxMonroe heeft een nieuwe premiumlijn schokdempers, OESpectrum! Deze draagt alle techniek in zich waar een moderne auto om vraagt. Optimale controle, perfect stuurgedrag en comfort die passen bij de veeleisende bestuurder van vandaag.
Lees meer

BESTEEDT VOLDOENDE AANDACHT AAN HET ONDERHOUD VAN SILENT BLOCKS

160pxIn voertuigen worden er veel staal-rubberen onderdelen gebruikt om de mechanische elementen te beschermen tegen trillingen en om comfort te bieden aan de inzittenden.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX!

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

NUL VERKEERSDODEN TEGEN 2050

Belangrijke spelers in de Europese mobiliteitssector ondertekenden een belofte voor verkeersveiligheid om bij te dragen tot nul verkeersdoden in 2050.
Lees meer

STRENGERE EMISSIE-, VERBRUIKS- EN CO2-TESTEN

Door nieuwe Europese regelgeving dienen vanaf 1 september 2018 alle nieuwe auto's die ingeschreven worden, een strengere emissie-, verbruiks- en CO2-test te ondergaan.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De toekomst is aan de autonoom rijdende auto

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be