11 juli 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Onderhoud spuitcabine verlengt levensduur én werkt goedkoper

120px Een spuitcabine krijgt het soms hard te verduren tijdens het werk. Een frequente onderhoudsbeurt is dan ook zeker geen overbodige luxe. Maar welke acties moeten daarin genomen worden om uw installatie volledig up-to-date te houden? En wat besteedt u beter uit? Het spoelen van aircosystemen is een regelmatig terugkerend discussiepunt binnen de voertuigindustrie. CarFix zocht voor u uit wat het spoelen van de airco precies inhoudt en hoe de airco-unit gespoeld dient te worden. Verder komt u ook te weten waarom het spoelen van een aircosysteem nu zo belangrijk is.
Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Conjunctuur neemt adempauze
80% kmo-werkgevers verwacht problemen bij aanwervingsplannen
Verschillen tussen beste en slechtste dieselauto's bereiken recordhoogte
"CO2-doelstellingen voor auto's moeten realistisch zijn"
Meer nieuws

Voor u gespot ...
Fullcolourprinttechnologie
Volsynthetische motorolie voor benzine- en dieselmotoren
Professionele reparatie voor de kleur Mazda 46V Soul Red Crystal
Maakt montage- en onderhoudswerkzaamheden lichter
Meer nieuwigheden

ONDERHOUD SPUITCABINE VERLENGT LEVENSDUUR

Een spuitcabine krijgt het soms hard te verduren tijdens het werk. Een frequente onderhoudsbeurt is dan ook zeker geen overbodige luxe.
Volledig artikel lezen

SPOELEN VAN AIRCOSYSTEEM LOONT

Het spoelen van aircosystemen is een regelmatig terugkerend discussiepunt binnen de voertuigindustrie. Autofabrikanten en toeleveranciers van airco­onderdelen hebben vaak geen duidelijke richtlijnen over hoe een aircosysteem gespoeld dient te worden.
Volledig artikel lezen

AUTOHERSTELSECTOR ONGERUST

De branche van de koetswerkherstelling (Febelcar en Traxio) hebben de laatste decennia een professionele evolutie doorgemaakt waarbij aan de hand van een verfijnd en uitgebouwd kwaliteitslabel 'Eurogarant' een stabiel evenwicht gevonden werd met de verzekeraars.
Lees meer

VIDEO: EEN REVOLUTIE IN SCHOKDEMPERTECHNOLOGIE

160px VIDEO Monroe heeft een nieuwe premium lijn schokdempers, OESpectrum! Deze draagt alle techniek in zich waar een moderne auto om vraagt.
Video

VIDEO: VON ZADIG CREËERT KLEURCODE 'HEAVEN BLACK'

 VIDEO De Belgische kunstenaar Von Zadig is gespecialiseerd in het creëren van mechanische kunst. Als onderdeel van het R-M project 'The Code' bedacht Von Zadig een unieke kleur die de naam 'Heaven Black' draagt.
Video

CROMAX BREIDT HAAR GAMMA UIT

160px Cromax breidt haar gamma van kleuradditieven voor vernissen uit om schadeherstelbedrijven te helpen de beste reparatie van Mazda Soul Red Crystal te verkrijgen.
Lees meer

EEN TIJDMACHINE OP DE NIEUWE GARAGEKALENDER VAN LIQUI MOLY

Voor het eerst in de geschiedenis van de Liqui Moly-kalender is een auto voor de shoot op internet gecast. 330 autoliefhebbers dongen met hun droom op vier wielen mee naar een plekje op het populairste reclamemiddel van de motorolie- en additievenspecialist.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 31 juli en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Onderhoud spuitcabine verlengt levensduur én werkt goedkoper

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be