22 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxNieuwe schuursystemen helpen werkdruk te verlagen

Werkdruk is de wereld van carrosserieherstellers allesbehalve vreemd: zo snel en zo veel mogelijk wagens behandelen en spic en span voorrijden. Daarbovenop speelt ook nog eens het feit dat autoconstructeurs af en toe nieuwe materialen en afwerkingen introduceren die om aangepaste hersteltechnologieën vragen. Fabrikanten van schuurmiddelen houden echter gelijke tred met oplossingen op maat die alle op een eigen manier bijdragen tot een werkontlasting en glansrijke schuurresultaten. Nog op zoek naar gratis dagtickets voor de 25e editie van Automechanika en REIFEN in Frankfurt? Lees dan vooral verder...
Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Waarom zijn er zoveel verschillende soorten motorolie?

Nieuwe technologie die garages en klanten versteld doet staan

Hogere prijzen voor Axalta gepatenteerde in-house technologieproducten

Onthulling nieuwe aftermarketstrategie op Automechanika

Hella herstructureert aftermarket

Meer nieuws

NIEUWE SCHUURSYSTEMEN HELPEN WERKDRUK TE VERLAGEN

Werkdruk is de wereld van carrosserieherstellers allesbehalve vreemd: zo snel en zo veel mogelijk wagens behandelen en spic en span voorrijden. Daarbovenop speelt ook nog eens het feit dat autoconstructeurs af en toe nieuwe materialen en afwerkingen introduceren die om aangepaste hersteltechnologieën vragen.
Volledig artikel lezen

HOTSPOT VOOR TOEKOMSTIGE TRENDS

Van 11 tot 15 september 2018 presenteren bedrijven hun innovatieve producten en oplossingen voor de automotive aftermarket op de 25e editie van Automechanika. Met aandacht voor connectiviteit, oplaadrobots en kunstmatige intelligentie wordt de Frankfurter Messegelände zo een ware hotspot voor toekomstige trends.
Lees meer

REIFEN MAAKT DEBUUT IN FRANKFURT

De internationale bandenindustrie en de aftermarket voor de auto-industrie hebben een nieuwe gemene deler: Frankfurt. Van 11 tot 15 september 2018 vinden REIFEN en Automechanika Frankfurt voor het eerst gelijktijdig plaats.
Lees meer

CARFIX-LEZERS BEZOEKEN AUTOMECHANIKA GRATIS

Voor de Automechanika vakbeurs, die van 11 tot 15 september 2018 plaatsvindt in Frankfurt am Main, Duitsland, biedt CarFix zijn lezers gratis dagtickets aan.
Lees meer

ERA BENELUX BEVESTIGT ROL ALS PIONIER VAN AFTERMARKET STUURINRICHTINGEN

We kunnen er niet omheen, meer dan de helft van de wagens die vandaag geproduceerd worden, heeft een elektrisch stuurhuis. Dit vergt niet alleen voor de O.E.-markt, maar ook voor de aftermarket een aanpassing.
Volledig artikel lezen

REAL GARANT: SUCCESVOL MET GARANTIE

Real Garant Versicherung AG kan bogen op 30 jaar ervaring in de autosector en is van een uitmuntende verzekeraar uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in Europa op het vlak van klantenbinding.
Volledig artikel lezen

ELKE ELEKTRISCHE WAGEN MOET AAN ELKE LAADPAAL OPGELADEN KUNNEN WORDEN

Het is vandaag de dag nog steeds niet evident om door Europa te reizen met een elektrische wagen. Niet elke stekker past op elke laadpaal. Er bestaan ook heel wat verschillende betaalsystemen voor laadpalen.
Lees meer

SCHAEFFLER VERWERFT DRIVE-BY-WIRETECHNOLOGIE

De Schaeffler Groep heeft in samenwerking met Roland Arnold en Paravan GmbH een joint venture opgericht. Het doel van de gemeenschappelijke onderneming is de verdere ontwikkeling van Paravans 'Space Drive' drive-by-wiretechnologie en de ontwikkeling en verkoop van mobiliteitssystemen.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Nieuwe schuursystemen helpen werkdruk te verlagen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be