5 september 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Bandenopslag optimaliseren kan tot 35% ruimte besparen

120pxIn drukke economische tijden heeft u het ongetwijfeld ook al gemerkt: uw stockageruimte vult zich veel te snel met allerlei wisselstukken. Zeker banden en velgen hebben door hun omvang en gewicht een groot aandeel in de totale benodigde opslagruimte, zeker nu het stockeren van zomer/winterbanden sterk in de lift zit. Wie duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, zal het beamen: afvalolie hoort absoluut niet in het afvoerputje. De duurzaamheidsgedachte rond het inzamelen van olie heeft ook niet enkel betrekking op particuliere gebruikers. Ook professionelen horen hun steentje bij te dragen tot de correcte verwerking van gebruikte olie.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Nieuwe workshops tijdens Automechanika

Wereldpremière met veelbelovende toekomst op Automechanika

Federal-Mogul Motorparts aanwezig op Automechanika

Continental presenteert klant- en toekomstgerichte oplossingen op Automechanika

Meer nieuws

Voor u gespot ...

Rock n' roll met Sata

Wees de natuurelementen te slim af

Nieuwe hooggeconcentreerde vernis

Meer nieuwigheden

BANDENOPSLAG OPTIMALISEREN KAN TOT 35% RUIMTE BESPAREN

In drukke economische tijden heeft u het ongetwijfeld ook al gemerkt: uw stockageruimte vult zich veel te snel met allerlei wisselstukken. Zeker banden en velgen hebben door hun omvang en gewicht een groot aandeel in de totale benodigde opslagruimte, zeker nu het stockeren van zomer/winterbanden sterk in de lift zit.
Volledig artikel lezen

INVOERING 'WLTP' ZORGT VOOR ABSURDE SITUATIES IN BELGISCHE GARAGESECTOR

Traxio vertegenwoordigt de eindverkopers van nieuwe wagens en maakt zich samen met vele klantkopers van een nieuwe 'NECD'-wagen zorgen over hoe in ons land de overgangsregeling betreffende de EU-regeling inzake WLTP afgehandeld wordt.
Lees meer

VOORBEREID OP DE TOEKOMST OP AUTOMECHANIKA

Van 11 tot 15 september 2018 presenteren bedrijven hun innovatieve producten en oplossingen voor de automotive aftermarket op de 25e editie van Automechanika. Met aandacht voor connectiviteit, oplaadrobots en kunstmatige intelligentie wordt de Frankfurter Messegelände zo een ware hotspot voor toekomstige trends.
Lees meer

CARFIX-LEZERS BEZOEKEN AUTOMECHANIKA GRATIS

Voor de Automechanika vakbeurs, die van 11 tot 15 september 2018 plaatsvindt in Frankfurt am Main, Duitsland, biedt CarFix zijn lezers gratis dagtickets aan.
Lees meer

OOK SMEEROLIE KAN EEN TWEEDE LEVEN HEBBEN

Producenten van gebruikte smeerolie kunnen in sommige gevallen rekenen op een premie als zij beroep doen op een gehomologeerde inzamelaar voor de verwijdering van hun gebruikte olie.
Volledig artikel lezen

DISTRIGO: HÉT DISTRIBUTIENETWERK VOOR MULTIMERKWISSELSTUKKEN

Met Distrigo ging PSA Groep in juni 2017 de concurrentie aan op de universele onderdelenmarkt en markeerde daarmee de start van een nieuwe vorm van verdeling via wisselstukplatformen.
Volledig artikel lezen

ERA BENELUX BEVESTIGT ROL ALS PIONIER VAN AFTERMARKET STUURINRICHTINGEN

We kunnen er niet omheen, meer dan de helft van de wagens die vandaag geproduceerd worden, heeft een elektrisch stuurhuis. Dit vergt niet alleen voor de O.E.-markt, maar ook voor de aftermarket een aanpassing.
Volledig artikel lezen

NIEUWE HIGHTECH VEREN VAN MONROE

160pxHet merk Monroe dekt alle OE-veertechnologieën die toegepast worden in populaire Europese voertuigen, inclusief veren met zijdelingse lastcompensatie, veren met conische wikkeling en miniblockveren.
Lees meer

KLAAR VOOR DE ELEKTRISCHE TOEKOMST

Steven Houman, zaakvoerder van Qualitygarage Garage-carrosserie Houman mag terecht fier zijn. Hij is de eerste Qualitygarage welke investeert in een Moobi laadstation op zijn parking, en zich hierdoor klaar maakt voor een elektrische toekomst.
Lees meer

ABS IS 40 JAAR OUD

Van 22 tot en met 25 augustus 1978 presenteerden Mercedes-Benz en Bosch in Untertürkheim (Duitsland) het antiblokkeerremsysteem. Als wereldprimeur heeft dit digitale rijhulpsysteem de samenwerking tussen bestuurder en auto geherdefinieerd.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bandenopslag optimaliseren kan tot 35% ruimte besparen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be