3 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWeet u al raad met intelligente schokdempers?

De laatste jaren zijn autoconstructeurs volop bezig het rijcomfort naar ongeziene hoogtes te tillen. De implementatie van intelligente schokdempers maakt hier deel van uit en biedt bestuurders een dynamische, gecontroleerde en comfortabele rijervaring. Elke garage of carrosserie is voorzien om een zware last, een voertuig, bestelwagen of zelfs vrachtwagen op te heffen. Vanzelfsprekend komen bij deze zware taken ook veiligheidsrisico's kijken en om die zo klein mogelijk te houden, is een periodieke keuring door een onafhankelijke instelling een aanrader. De factuur wordt achteraf vaker gecontesteerd, zeker als blijkt dat er meer gedaan werd dan - in hun opinie - nodig was. De vervanging van een distributieriem is daarvan een goed voorbeeld.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Voertuigconnectiviteit oplossing voor 'niet gezien'-probleem

Waarom vliegen als uw wagen u ernaartoe kan rijden?

Boomende transportsector wakkert toekomstige vraag naar reparatieoplossingen aan

Verbeterde veiligheid bij het afslaan

Meer nieuws

INTELLIGENTE SCHOKDEMPERS TILLEN RIJCOMFORT NAAR ONGEZIENE HOOGTES

Schokdempers zijn een van de belangrijkste onderdelen van het op­hangsysteem van een wagen. Ze bepalen de wegligging en de remweg, absorberen schokken van oneffen oppervlakken, zorgen voor een continu contact van de banden met het wegdek én hebben een beduidende invloed op hoe de chauffeur het rijcomfort van een wagen percipieert.
Volledig artikel lezen

VEILIG HERSTELLINGEN UITVOEREN MET GEKEURDE HEFBRUGGEN

Elke garage of carrosserie is voorzien om een zware last, een voertuig, bestelwagen of zelfs vrachtwagen op te heffen. Deze handeling is noodzakelijk voor een correct onderhoud en/of herstelling aan of, in het geval van autohefbruggen, onder de auto.
Volledig artikel lezen

RIEM VERVANGEN? METEEN OOK WATERPOMP VERVANGEN!

Klanten worden mondiger en kritischer voor de werken die u uitvoert, een trend die u ongetwijfeld ook al heeft opgemerkt. Ze hebben vooraf al online opgezocht wat er precies kapot is, en ze hebben de prijzen van vervangstukken op webshops opgezocht.
Volledig artikel lezen

ONDERHOUD SPUITCABINE VERLENGT LEVENSDUUR

Een spuitcabine krijgt het soms hard te verduren tijdens het werk. Een frequente onderhoudsbeurt is dan ook zeker geen overbodige luxe. Maar welke acties moeten
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

Gedreven door specifieke individualisering, diversifieerde het marktaanbod van zware bestelwagens snel en wordt de zakelijke klant vandaag met een uitgebreide en complexe lijst van aankoopmogelijkheden geconfronteerd.
Volledig artikel lezen

HOE SNEL EN EFFECTIEF INSECTRESTEN EN TEER VERWIJDEREN?

160px VIDEONieuw in het gamma is de Meguiar's G180515 Heavy duty Bug & Tar remover. Deze krachtige formule verwijdert insectresten en teer snel en effectief.
Video

BENT OOK U KLAAR VOOR MORGEN?

160pxNa een succesvolle Automechanika waar L.E.T. Automotive de Duitse markt warm gemaakt heeft met haar nieuwste technologie, worden de belangrijkste features nog even belicht.
Lees meer

UW OFFICIËLE PARTNER VOOR UW VEILIGHEID

160pxBij het naderen van 80.000 km begint de vering van onze auto's te verzwakken, en een versleten vering verlengt de remweg tot wel 15%. Daarom adviseert NTN-SNR om bij het vervangen van de schokdempers - door een vakman - ook het veerpootlager en het dempingsrubber te laten vervangen.
Lees meer

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE PREMIUMLIJN SCHOKDEMPERS

160pxMonroe heeft een nieuwe premiumlijn schokdempers, OESpectrum! Deze draagt alle techniek in zich waar een moderne auto om vraagt.
Lees meer

TRW-EXPERTS ADVISEREN REMVLOEISTOF REGELMATIG TE VERVANGEN VOOR MEER VEILIGHEID

TRW-experts adviseren om de remvloeistof één keer per jaar te vervangen voor alle DOT 3 systemen, en om de 2 jaar voor DOT 4 en DOT 5.1, om de beste rem- en veiligheidsprestaties te garanderen.
Lees meer

NIEUWE SEALER MET KARAKTERISTIEK KOOLSTOFVEZEL UITERLIJK

160pxFans van koolstofvezel versterkte kunststof (CFK) componenten houden van het uiterlijk van het karakteristieke weefsel. De nieuwe Permafleet® Industrie Carbonfaser Sealer 5605 van Spies Hecker geeft industriële objecten, accessoires en onderdelen gemaakt van CFK een glad oppervlak dat de typische carbon look benadrukt.
Lees meer

REAL GARANT: SUCCESVOL MET GARANTIE

Real Garant Versicherung AG kan bogen op 30 jaar ervaring in de autosector en is van een uitmuntende verzekeraar uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in Europa op het vlak van klantenbinding.
Volledig artikel lezen

AUTOVERKEER STOOT DE HELFT MINDER NOX UIT TEGEN 2025

Schonere lucht is een bezorgdheid die automobielfederatie Febiac zeer ernstig neemt. De autoconstructeurs en de beleidsmakers hebben in de nasleep van 'dieselgate' de nodige inspanningen geleverd.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Weet u al raad met intelligente schokdempers?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be