18 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Welke batterij voor welk type hybridevoertuig?

120pxWelke batterij nu het best wordt gebruikt in welk type hybridevoertuig is een vraag die zich steeds vaker stelt in menig garagebedrijf. Loodzuur, calcium, AGM of EFB? CarFix zet het voor u allemaal op een rijtje. Zowel acculaders als startboosters zijn allerminst nieuwe uitvindingen, maar beide toestellen hebben de laatste jaren een hele evolutie doorgemaakt. Een overzicht. Het onderhoud van aanhangwagens wordt door klanten weleens als overbodig ervaren. Zolang de trailer de keuring heeft doorstaan, is het voor hen al lang goed. Waarom dan bijkomende kosten maken? Een antwoord hierop vindt u in dit online magazine...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Overeenstemming over CO2-emissienormen voor auto's en bestelwagens

Hogere doelstellingen ter vermindering uitstoot nieuwe wagens

Auto-industrie uit bezorgdheid omtrent stemming CO2-doelstellingen

BMW Group en Daimler AG willen hoofdkantoor mobiliteitsbedrijf in Berlijn

Meer nieuws

Voor u gespot ...

Stijlvolle witte verlichting

Reinigingspistool voor auto's

Nieuwe sealer voor koolstofvezelcomponenten

Nieuwe inlaatreinigers voor benzine- en dieselmotoren

Meer nieuwigheden

HYBRIDEWAGENS VEREISEN BEKWAAMHEID AGM-BATTERIJ

Elektrificatie van de aandrijflijn is de toekomst van de automobielindustrie, zoveel is duidelijk. De hybridetechnologie vormt, in afwachting van de doorbraak van de volledig elektrische wagen, een belangrijke stap richting elektrificatie van het wagenpark.
Volledig artikel lezen

NOOIT MEER STILSTAAN DANKZIJ STARTBOOSTERS EN INTELLIGENTE ACCULADERS

Wanneer een auto een langere periode niet rijdt, kan de accu ontladen. Hierdoor wil de auto niet meer starten. Om dit te voorkomen, zijn er acculaders op de markt die ervoor zorgen dat de accu zichzelf onderhoudend laadt.
Volledig artikel lezen

DRINGEND MEER AANDACHT NODIG VOOR ONDERHOUD AANHANGWAGENS

Het onderhoud van aanhangwagens wordt door klanten weleens als overbodig ervaren. Zolang de trailer de keuring heeft doorstaan, is het voor hen al lang goed. Waarom dan bijkomende kosten maken? Wel, omdat de keuring slechts een momentopname is én er mensenlevens op het spel kunnen staan.
Volledig artikel lezen

GEZOCHT: NOVEX-DEALERS IN BELGIË

Groothandel Van den Ban Autobanden biedt de Belgische markt met private label Novex Banden een merk waarmee zij zich echt kunnen onderscheiden. Bovendien levert het banden­centrales/banden­specialisten vele voordelen op.
Volledig artikel lezen

DE BESTE KWALITEIT VAN ORIGINAL EQUIPMENT TOT GEREVISEERDE PRODUCTEN

Remy, een van de wereldwijde leiders in de automotive aftermarket, is al meer dan een eeuw fabrikant en remanufacturer van onder meer starters en alternatoren. De belangrijkste Europese fabriek van de groep bevindt zich in Miskolc, Hongarije, en voorziet in de productie, remanufacturing én distributie van betrouwbare en optimaal presterende voertuigonderdelen.
Volledig artikel lezen

BEHEERSOPTIMALISATIE DANKZIJ CARFAC'S DEALERDASHBOARD

Om garagebedrijven te helpen evolueren naar een efficiënte, geautomatiseerde en geoptimaliseerde administratieve werking van de bedrijfsprocessen, heeft Carfac bvba, als enige DMS leverancier in België, recent een eigen dealerdashboard ontwikkeld.
Volledig artikel lezen

NIEUWE ONDERHOUDSTOOL EEN MEERWAARDE OP HET GEBIED VAN SERVICE EN KLANTENBINDING

160pxNaarmate bedrijfsbeheer in de onafhankelijke aftermarket steeds complexer wordt, wil Exide® zijn klanten helpen om te voldoen aan toekomstige eisen. Exide® lanceert hiervoor een baanbrekende tool waardoor een accu testen en data verzamelen sneller en eenvoudiger wordt.
Lees meer

THINK COLOUR. THINK STANDOX.

160pxAls het gaat om nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid, heeft Standox een unieke kleurentechniek. Als een toonaangevende partner voor OEM's gedurende meer dan 60 jaar, hebben we de knowhow en geavanceerde producten om carrossiers te ondersteunen en om service van de hoogste kwaliteit te leveren.
Lees meer

UW PROFESSIONELE SERVICEPARTNER IN OPLOSSINGEN VAN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

TWEEDE MERK VOOR GARAGE DE GROOF

Peugeot Garage De Groof, sinds 1977 een gevestigde waarde voor de regio Mol, Balen en omstreken, wordt nu ook officiële Citroën dealer. Omwille van verschuivingen binnen het PSA netwerk is er een leegte ontstaan voor de Citroën klanten in deze regio, een kans die ze bij De Groof niet wouden laten liggen.
Lees meer

SIKKENS ROADSHOW VOL INNOVATIES TREKT VEEL BELANGSTELLING

Met een speciale Sikkens-truck die dwars door de Benelux toerde, bracht het verfmerk Sikkens van AkzoNobel twee weken lang de nieuwste producten en services onder de aandacht van autoschadeherstelbedrijven.
Lees meer

INHULDIGING SLIMSTE LAADPAAL VAN VLAANDEREN

Onlangs werd de slimste laadpaal van Vlaanderen plechtig in gebruik genomen op de parking van het incubatie- en innovatiecentrum GreenBridge UGent Campus Oostende.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Welke batterij voor welk type hybridevoertuig?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be