05 november 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Kalenders 2019 van Liqui Moly te winnen!

120pxEen auto van een klant proper afleveren is een blijk van professionaliteit, of het nu een nieuwe of tweedehands­auto betreft. Vandaag zijn er tientallen oplossingen om zowel het interieur als het exterieur van voertuigen de oorspronkelijke glans terug te geven. Een overzicht. De SUV is hét model dat de voorkeur van het Belgische publiek wegdraagt. Door de extreme veranderingen in het Europese winterweer, waarbij de totale hoeveelheid neerslag toeneemt en het aantal zware regenbuien frequenter worden, wordt het belang van een degelijke set winterbanden ook voor deze modellen steeds groter. Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind. En wil ook jij een gratis Liqui Moly kalender 2019? Lees dan vlug verder!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Overeenstemming over CO2-emissienormen voor auto's en bestelwagens

Nieuwe CO2-normen voor vrachtwagens te ambitieus

Positieve evaluatie van zelfrijdende shuttle

Eurorepar past gamma gereviseerde roterende machines aan

Meer nieuws

Voor u gespot ...

Nieuwe diagnosetesters op Android

Drie nieuwe professionele ledwerklampen

Hoe moeiteloos het bedrijf schoon houden?

Een van de eerste olieproducten met vrijgave 229.71 van Mercedes

Meer nieuwigheden

PROPERE AUTO AFLEVEREN TOVERT GLIMLACH BIJ KLANT

Een auto van een klant proper afleveren is een blijk van professionaliteit, of het nu een nieuwe of tweedehandsauto betreft. Vandaag zijn er tientallen oplossingen om zowel het interieur als het exterieur van voertuigen de oorspronkelijke glans terug te geven.
Volledig artikel lezen

JUISTE GEREEDSCHAPPEN EN APPARATUUR SLEUTEL TOT SUCCES!

VIP Tools richt zich uitsluitend op kwaliteit en betrouwbaarheid teneinde de beste tools die de markt te bieden heeft ter beschikking te kunnen stellen. Hun tools richten zich specifiek tot de professionele gebruiker binnen de carrosserie- en detailingwereld.
Volledig artikel lezen

MAAK VAN UW WERKPLAATS EEN BETERE LEEFWERELD

160pxTUNAP Human Technology® biedt uw bedrijf een complete set onderhouds- en verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik in uw werkplaats. In een nieuwe professionele look & feel.
Volledig artikel lezen

WINTERBANDEN VOOR SUV'S ZIJN GEEN OVERBODIGE LUXE

De SUV is hét model dat de voorkeur van het Belgische publiek wegdraagt. In het eerste semester van 2018 werd maar liefst 36% van de inschrijvingen bij nieuwe auto's vertegenwoordigd door dit segment.
Volledig artikel lezen

HOE JE BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

KALENDERS VAN LIQUI MOLY TE WINNEN!

Uw vakblad CarFix schenkt een aantal kalenders 2019 van Liqui Moly weg. Waag uw kans, en win!
Lees meer

EERSTE PUBLIEKE WATERSTOFSTATION GEOPEND IN HALLE

In het DATS 24-station in Halle (Dassenveld) kunnen klanten voortaan terecht voor alle klassieke en groene brandstoffen. Een van die groene brandstoffen is de 100% groene waterstof, geproduceerd met hernieuwbare stroom.
Lees meer

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Deelnemende bedrijven

Word sponsor

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Kalenders 2019 van Liqui Moly te winnen!

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be