14 november 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Wiellagerreparatiekits bieden all-in-oneoplossing

120pxHoe de auto van de toekomst er ook zal uitzien: een wiellager zal altijd een cruciaal onderdeel blijven voor de veiligheid van de wagen. Het is dus van groot belang om dit wiellager ook steeds in goede staat te houden. Met het oog op de aftermarket zijn er vandaag de dag vooral volledige reparatiekits op de markt. Een spuitcabine krijgt het soms hard te verduren tijdens het werk. Een frequente onderhoudsbeurt is dan ook zeker geen overbodige luxe. Maar welke acties moeten daarin genomen worden om uw installatie volledig up-to-date te houden? U heeft het ongetwijfeld ook al gemerkt: uw stockageruimte vult zich veel te snel met allerlei wisselstukken. Zeker banden en velgen hebben door hun omvang en gewicht een groot aandeel in de totale benodigde opslagruimte, zeker nu het stockeren van zomer/winterbanden sterk in de lift zit.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Moderne dieselauto's stoten weinig vervuilende emissies uit

Vrachtverkeer is groenste van de klas

Continental bundelt aandrijfexpertise onder één sterk merk

Renault onthult conceptcar EZ-Ultimo

Draper Tools neemt Delta International BV over

Meer nieuws

VAN VERVANGONDERDEEL TOT UPGRADE VOOR HET VOERTUIG

Hoe de auto van de toekomst er ook zal uitzien: een wiellager zal altijd een cruciaal onderdeel blijven voor de veiligheid van de wagen. Het is dus van groot belang om dit wiellager ook steeds in goede staat te houden.
Volledig artikel lezen

ONDERHOUD SPUITCABINE VERLENGT LEVENSDUUR

Een spuitcabine krijgt het soms hard te verduren tijdens het werk. Een frequente onderhoudsbeurt is dan ook zeker geen overbodige luxe. Maar welke acties moeten daarin genomen worden om uw installatie volledig up-to-date te houden?
Volledig artikel lezen

BANDENOPSLAG OPTIMALISEREN KAN TOT 35% RUIMTE BESPAREN

In drukke economische tijden heeft u het ongetwijfeld ook al gemerkt: uw stockage­ruimte vult zich veel te snel met allerlei wisselstukken. Zeker banden en velgen hebben door hun omvang en gewicht een groot aandeel in de totale benodigde opslagruimte, zeker nu het stockeren van zomer/winterbanden sterk in de lift zit.
Volledig artikel lezen

PROFILE ZET GROTE STAPPEN!

Meer en meer Belgen vinden hun weg naar Profile Car & Tyreservice. Een servicebeurt is er immers gemiddeld 20% goedkoper. Eens de fabrieksgarantie op de wagen verstreken is, zoeken automobilisten een goedkoper alternatief voor hun merkgarage.
Lees meer

VERSLETEN VERING VERLENGT REMWEG MET 15%

160pxDe onderdelen van een ophangingssysteem worden steeds betrouwbaarder, maar hebben toch een beperkte levensduur. Een dempingsrubber kan verharden en een veerpootlager kan worden beschadigd door te snel rijden over hobbels en kuilen.
Lees meer

STERK GECONCENTREERD ADDITIEF VOOR DIESELMOTOREN

160pxDe 'Walker Prevention Dose' is een sterk geconcentreerd additief voor dieselmotoren. Een echte aanrader voor gebruik in stadsverkeer en korte ritten. Het helpt de DPF te regenereren en voorkomt ophoping van koolstofdeeltjes in de roetfilter.
Lees meer

MISS TUNING CALENDAR 2019 BESCHIKBAAR

Wat hebben de Zweedse Dalapaarden en de Miss Tuning Calendar 2019 gemeen? Beide zijn afkomstig uit de Dalarna-regio, waar in juli van dit jaar de 17e editie van het populaire verzamelobject van Tuning World Bodensee werd geproduceerd.
Lees meer

AANDACHT VOOR HET MILIEU OP DE WEG

Volgens Statbel, het Belgische statistiekbureau, telde België op 1 augustus van dit jaar 5.853.782 personenwagens. Tegenover vorig jaar is dat een stijging van 1,2%.
Lees meer

JUISTE GEREEDSCHAPPEN EN APPARATUUR SLEUTEL TOT SUCCES!

VIP Tools richt zich uitsluitend op kwaliteit en betrouwbaarheid teneinde de beste tools die de markt te bieden heeft ter beschikking te kunnen stellen. Hun tools richten zich specifiek tot de professionele gebruiker binnen de carrosserie- en detailingwereld.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Deelnemende bedrijven

Word sponsor

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wiellagerreparatiekits bieden all-in-oneoplossing

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be