29 november 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Vloeistofbeheersystemen helpen dure fouten vermijden

120pxEen werkplaats moet steeds meer olietypes in stock hebben en dat aantal zal in de toekomst alleen maar blijven stijgen. Hetzelfde geldt voor andere vloeistoffen, zoals koelvloeistof en antivries. Het is dan ook geen verrassing dat er steeds meer systemen op de markt zijn om het vloeistofbeheer steeds professioneler aan te pakken. Door veranderingen in o.a. de wet- en regelgeving wordt (motor)olie door steeds meer autofabrikanten als een volwaardig 'constructie-element' van de auto gezien. Milieutechnisch een prima ontwikkeling. Voor de 'garage van nu' echter de noodzaak om een grotere voorraad aan te leggen van vooral veel meer typen olie.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Additieven belangrijkste bestanddeel van moderne motorolie

Vloeistofbeheersystemen helpen dure fouten vermijden

Biologisch afbreekbare smeermiddelen niet per definitie onschadelijk

Aangenomen CO2-doelstellingen te agressief

Relevant nieuws uit de sector …

Tractie-accu uit Zwitserland brengt e-mobiliteit in stroomversnelling

Eerste elektrische auto met brandstofcel- en plug-inhybridetechnologie

Gebruik 3D-geprinte componenten neemt toe

Proveq+ nieuwe verdeler voor Hofmann

Meer nieuws

Voor u gespot ...

Eenvoudig belangrijke data bekijken en delen, voor meer efficiëntie en hogere winst

Universele en rendabele oplossing voor bandenspanningcontrolesystemen

Aanzienlijke verkorting van de reparatietijd

Nieuwe diagnosetesters op Android

Meer nieuwigheden

VLOEISTOFBEHEERSYSTEMEN HELPEN DURE FOUTEN VERMIJDEN

Zoals bij wel meer aspecten van het voertuig zijn ook de motoroliën steeds meer gespecialiseerd. Waar motorolie vroeger louter een algemeen smeermiddel was, is het geëvolueerd tot een zeer specifiek vloeistofwisselstuk dat perfect moet passen bij de motor.
Volledig artikel lezen

ADDITIEVEN BELANGRIJKSTE BESTANDDEEL VAN MODERNE MOTOROLIE

In de 'garage van vroeger' is een beperkt aantal motoroliën te vinden. Ruim voldoende om het grootste deel van de auto's te onderhouden. Door veranderingen in o.a. de wet- en regelgeving wordt (motor)olie echter door steeds meer autofabrikanten als een volwaardig 'constructie-element' van de auto gezien.
Volledig artikel lezen

BIOLOGISCH AFBREEKBARE SMEERMIDDELEN NIET PER DEFINITIE ONSCHADELIJK

De biologisch afbreekbare smeermiddelen onderscheiden zich door het feit dat zij in de natuur worden afgebroken door micro-organismen. Hierbij wordt de olie omgezet in CO2, H2O en eventuele resten van additieven.
Volledig artikel lezen

REFERENTIE IN EEN SNEL VERANDERENDE SMEERMIDDELENMARKT

160pxIn een wereld waarin constructeurs steeds hogere eisen stellen, milieunormen steeds strenger worden en kleinere motoren de norm worden, neemt het belang van hoogwaardige en technologisch geavanceerde smeermiddelen steeds toe.
Volledig artikel lezen

HITACHI POWER TOOLS WORDT HIKOKI

160pxOnder de nieuwe naam HiKOKI bouwt de Japanse fabrikant voort op het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools al jaren kenmerkt. Er wordt gestreefd naar vernieuwende technologieën die niet alleen de power tools verbeteren, maar ook de professionals ondersteunen.
Volledig artikel lezen

VIDEO: WORD DEALER EN VERHOOG UW OMZET!

 VIDEOWaarom zou u uw inkomsten niet verhogen door een afdeling te ontwikkelen die gespecialiseerd is in de inrichting van bedrijfsvoertuigen? Syncro Utilitaire is op zoek naar verschillende distributeurs en installateurs voor het Nederlandstalige deel van het land.
Video

EENVOUDIG BELANGRIJKE DATA BEKIJKEN EN DELEN, VOOR MEER EFFICIËNTIE EN HOGERE WINST

160pxPulse™ Fluid Management is een nieuw en innovatief draadloos vloeistofbeheersysteem voor voertuigonderhoud. Het Pulse-systeem bouwt voort op de bestaande Graco-technologie voor vloeistofbeheer en ondersteunt preventief onderhoud met inzichten, controle en analyses, om beslissingen te vereenvoudigen en winstgevender te werken in deze tijd van naadloos geïntegreerde werkplaatsen.
Lees meer

AANGENOMEN CO2-DOELSTELLINGEN TE AGRESSIEF

De Europese vereniging van autofabrikanten (ACEA) is zeer bezorgd over de uitkomst van de plenaire stemming in het Europees Parlement over de allereerste CO2-normen voor zware bedrijfsvoertuigen.
Lees meer

TOPDON ZORGT VOOR SNELLE EN DIEPGAANDE DIAGNOSE

Met Artimini en Artipad I introduceert Stecodiag uit Roeselare op Android gebaseerde diagnosetesters die ultrasnel en diepgaand alle systemen van 108 verschillende automerken testen.
Lees meer

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Deelnemende bedrijven

Word sponsor

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vloeistofbeheersystemen helpen dure fouten vermijden

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be