120px4 oktober 2017

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

Lees online

Tips om uw werkplaats beter te laten renderen

In dit online magazine van CarFix proberen we met een nieuwe diagnosetip en een technische video uw werkplaats beter te laten renderen. Ook blikken we vooruit op de 24e editie van de vakbeurs Equip Auto in Parijs die voor het eerst plaatsvindt in Parijs Expo Porte de Versailles. Alvast veel leesplezier gewenst!

Nieuws uit de sector
Stijging in verkoop benzinewagens baart zorgen
ACEA stelt CO2-reductie van 20% voor tegen 2030
Ambitie is 25% elektrische en plug-in voertuigen tegen 2020
64e vakshow bij Metalced
Meer nieuws

Voor u gespot…
Nieuwe premium lijn schokdempers
Dubbele contactplaat met geraffineerde snijklemtechniek
Wereldpremière op vlak van wieluitlijning
Meer nieuwigheden

Diagnosetip: Mercedes C-klasse met dieselklopgeluiden

De Sergoyne Diagnostics hotline werd gecontacteerd door een diagnosetechnicus voor een Mercedes C-klasse W204 van 2008 met 2.2 dieselmotor. De klant meldde daarbij dat er sinds kort veel lawaai afkomstig komt van de motor van de wagen.
Lees hier het artikel

Technische video: Vervanging nokvolger van de brandstofpomp

 VIDEOIn deze video kijkt het technisch team naar de hogedruk brandstofpomp die in verschillende Volkswagen AG voertuigen met 2.0 Fsi en TFSi motoren en nokvolger aanwezig is. Een toename van het geluid van de motor, het verlies van diens performantie en haperingen wijzen mogelijk op een versleten nokvolger van de brandstofpomp.
Bekijk hier de video

Distrigo one-stop-shop voor herstellers

Met Distrigo wil PSA via zes nieuwe wisselstukplatformen de concurrentie aangaan op de universele onderdelenmarkt. PSA Groep wil op die manier alle consumenten bereiken via een universele garage of een merkdealer, ongeacht het merk en de leeftijd van hun auto en ongeacht hun budget.
Lees meer

Vind snel de juiste ring met ringendoos van Payen

Met de ringendoos van Payen heeft u de ring bij de hand die u nodig heeft, overal en altijd. Dankzij de handige referentiekaart op de binnenkant van het deksel vindt u snel de juiste ring.
Lees meer

DHE Automotive helpt elke klant met de glimlach

API-bedrijf DHE Automotive helpt als totaalleverancier elke klant met de glimlach. Een goede, persoonlijke service en klantentevredenheid zijn bij DHE van het grootste belang.
Lees meer

Rapid Aqua wax wint Dobbit Best Choice Award

Het was de eerste keer dat Dobbit tv de 'Best Choice Award' uitreikte. Er waren acht verschillende categorieën. 'Rapid Aqua Wax' nam deel in de categorie 'auto'.
Lees meer

Winnaars Grands Prix for Automotive Innovation bekend

De International Grands Prix for Automotive Innovation heeft op Equip Auto als doel de meest innovatieve producten en diensten van standhouders te selecteren en te belonen.
Lees meer

Het tv-platform van Equip Auto

Voor de editie van 2017 heeft Equip Auto, in het midden van Paviljoen 2-2, een modern tv-platform ingericht uitgerust met een agora om de toeschouwers te ontvangen.
Lees meer

Gratis naar Equip Auto met CarFix

Ga gratis naar Equip Auto dankzij uw vakblad CarFix! Gebruik hiervoor de code GPI06 bij het aanvragen van uw badge op www.equipauto.com.
Lees meer

Delphi stelt nieuwigheden voor op Equip Auto

Delphi Product & Service Solutions zal tijdens Equip Auto 2017 zijn alsmaar groeiende aftermarketassortiment presenteren in hal 1, stand L 032. Het bedrijf zal er laten zien hoe de OE-expertise van het merk nieuwe zakelijke perspectieven biedt in een tijd waarin technologieën steeds sneller veranderen.
Lees meer

Federal-Mogul Motorparts op Equip Auto 2017

Op 17 en 21 oktober 2017 zal ook Federal-Mogul Motorparts aanwezig zijn op Equip Auto in Parijs. Ze zal daar onder andere een uitbreiding lanceren van het merk Champion®.
Lees meer

Bosch wint drie Gouden Trofeeën op Equip Auto

De jury van 50 professionele journalisten uit 15 landen heeft in de Grands Prix for Automotive Innovation van Equip Auto zijn oordeel geveld. In drie van de acht categorieën kwam Bosch als winnaar uit de bus.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Online magazine CarFix nr. 1719

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be