18 oktober 2017

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

Lees online

Hefbruggen zijn onmisbaar in de werkplaats, en ook uitlaatgastesters mogen in elke moderne werkplaats niet ontbreken. In dit online magazine leest u er alles over, en krijgt u opnieuw heel wat tips aangereikt om uw werkplaats beter te laten renderen. Alvast veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit de sector

De Dames van Hurkmans inviteren Belgische collega's
Slooppremie verkrijgbaar voor Gentse wagens
Automechanika Frankfurt viert 25e verjaardag
Mazda, Denso en Toyota richten onderzoekscentrum op
Meer nieuws

Voor u gespot
Nieuwe lijn oliën overtreft eisen voor nieuwe benzinemotoren
Flexibele radarsensoren essentieel voor volautomatisch rijden
Geef koplamplenzen een tweede leven
Meer nieuwigheden

Onderhoud en correct gebruik van hefbruggen

Hefbruggen zijn onmisbaar in de werkplaats, en de vele soorten en types bieden voor elk wat wils. In dit artikel komen de meest gebruikte soorten hefbruggen aan bod.
Lees
hier het artikel

Precisie en accessoires bepalen kwaliteit uitlaatgastester

Vanzelfsprekend zijn autokeuringscentra ondenkbaar zonder uitlaatgastesters voor emissiecontrole, en dit geldt natuurlijk ook voor elke moderne werkplaats. In dit artikel nemen we graag de werking, de bedoeling en de innovaties van uitlaatgastesters onder de loep.
Lees
hier het artikel

Carrosserie Santvoort investeert in opleidingen en technieken

Carrosserie Santvoort in de Glasstraat in Merksem is sinds enkele jaren in handen van Marc Willemse en Willy Rubens, respectievelijk een ervaren plaatslager en een zeer bekwame pistoolschilder.
Lees
hier het artikel

Video: eerste autonome shuttle in België getest

 VIDEOMinister van Mobiliteit François Bellot en Vias institute hebben een autonome shuttle zonder bestuurder getest. Het is de eerste keer dat zo'n test in België gedaan wordt. Deze shuttles kunnen mensen oppikken en terug afzetten, stoppen als er zich obstakels op de weg bevinden en reageren op voetgangers en fietsers.
Bekijk hier de video

Voor elke motor de juiste olie tegen een correcte prijs en kwaliteit

Jarski Oil zag het licht op 1 mei 2014 op basis van een diepgaande studie die werd uitgevoerd door een van de huidige zaakvoerders van het familiebedrijf, Raymond Lischetzki.
Lees meer

Onderhoudstips voor riemaandrijvingen

Het is niet aan te raden een nieuwe riem te plaatsen op versleten metalen onderdelen. Voorkom dure terugkombezoeken met deskundige tips om de hulpaandrijving te controleren en te onderhouden.
Lees meer

Slimme set herstelt krassen en vergeling in een mum van tijd

Een dure herstelling van uw koplamplenzen voorkomen? Simpel, kies voor de nieuwe Cromax Headlight Repair kit. Deze slimme set herstelt kleine krasjes en vergeling van het polycarbonaat van de koplampen in een mum van tijd.
Lees meer

Laksystemen van Spies Hecker

De Permasolid Express Füller Beschleuniger 9250 is ontworpen voor gebruik met de sneldrogende tweecomponentenprimer Permasolid Express Füller 5250. Bij combinatie van deze producten is tussentijds uitdampen niet nodig en kan de reparatie worden geschuurd na een droging van 30 minuten op 20 °C.
Lees meer

Carwash wanden en plafonds

Een carwash is een constant vochtige agressieve omgeving; vetten, zout, zepen met zuren, basen … hogedrukreinigingers etc. Beco panelen zijn tegen deze in heel hoge mate bestand.
Lees meer

Nieuwe zakcatalogus met ontstekingsproducten voor 2017-2018

De handige gids bevat informatie over meer dan 70 NPI's, zoals gloeibougies, regeleenheden en bougies, en kan handig worden opgeborgen in de werkplaats. De catalogus is bedoeld voor auto's van de afgelopen 25 jaar en bevat onder meer gegevens over de nieuwe compacte productserie Ultra Plus Titan, met 18 bougies die circa 90% van het Europese wagenpark dekken.
Lees meer

Batterijen van A tot Z bij Ecobat Battery Technologies

Ecobat Battery Technologies is het resultaat van het samengaan van drie onafhankelijke ondernemingen binnen de Ecobat Technologies groep. De nieuwe onderneming zal in Europa een uniek en allesomvattend accuservicepakket aanbieden.
Lees meer

OESpectrum: nieuwe premium lijn schokdempers bij Monroe

Monroe komt met een nieuwe premium lijn schokdempers, namelijk OESpectrum! Deze draagt alle techniek in zich waar een moderne auto om vraagt. Optimale controle, perfect stuurgedrag en comfort die passen bij de veeleisende bestuurder van vandaag.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Correct gebruik van hefbruggen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be