31 oktober 2017

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

Lees online

Efficiënte opslag vormt de logistieke motor van elke garage

In een era van bijzonder kleine cut-offtijden en vele dealers die van één centraal aangestuurd hoofdmagazijn afhangen, kan het belang van een efficiënte opslagpolitiek niet genoeg worden benadrukt. In dit online magazine leest u er alles over, en krijgt u opnieuw heel wat tips aangereikt om uw werkplaats beter te laten renderen. Alvast veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit de sector ...

Belgisch Solar Team eindigt derde in WK in Australië
ACEA kondigt voorzorgsmaatregelen aan voor cyberaanvallen
Nieuwe fiscaliteit plug-in hybride werkt contraproductief
SKF wordt one-stop-shop voor Europese aftermarket
Meer nieuws

Voor u gespot …
Beschadigde transmissies in eigen huis repareren
Slijtage van banden automatisch meten
Nieuwe waterpompen eenvoudiger te installeren
Nieuwe kogelgewrichttrekker perst stuur- en fuseekogels eenvoudig los
Meer nieuwigheden

Modulair en flexibel vormen logistieke slagkracht

In een era van bijzonder kleine cut-offtijden en vele dealers die van één centraal aangestuurd hoofdmagazijn afhangen, kan het belang van een efficiënte opslagpolitiek niet genoeg worden benadrukt.
Lees hier het volledige artikel

Stijgende vraag naar bandenopslagsystemen

Bandenopslagsystemen voor zowel enkel banden als banden met velg zitten in de lift. Veel garages willen immers deze extra service aanbieden aan hun klanten. Daarom gingen we te rade bij enkele grote bedrijven die actief zijn in deze branche om te zien welke mogelijkheden er worden aangeboden.
Lees hier het volledige artikel

Dexion Automotive Storage Solutions regelt uw opslag

Bent u het beu om te struikelen over banden, uitlaten, voorruiten en andere lastige en onregelmatig gevormde delen? Dexion Automotive Storage Solutions heeft het probleem van de opslag voor garages, ateliers en groothandelaren en retailers in auto-onderdelen opgelost door een assortiment van accessoires te ontwerpen dat specifiek voor de automobielindustrie is bestemd.
Lees meer

Diagnosetip: Pingelende motor in Volvo C30

Onze diagnosespecialist kreeg onlangs een Volvo C30 in de werkplaats aangeboden met de volgende klacht: pingelen en onregelmatig draaien van de motor. Het betrof een voertuig van bouwjaar 2011, uitgerust met de laatste generatie PSA 1.6 dieselmotor met acht kleppen.
Lees hier het volledige artikel

Problemen bestaan niet voor Garage Marvince

Garage Marvince, opgericht in 1999, bevindt zich in de industriezone van Eigenbrakel en heeft in de loop van de jaren heel wat veranderingen gekend. De garage maakt tegenwoordig deel uit van de netwerken 1,2,3 AutoService en Point S.
Lees hier het volledige artikel

Rapid Aqua wax wint Dobbit Best Choice Award

Het was de eerste keer dat Dobbit tv de 'Best Choice Award' uitreikte. Er waren acht verschillende categorieën. 'Rapid Aqua Wax' nam deel in de categorie 'auto'.
Lees meer

95.000 bezoekers voor Equip Auto

Editie 2017 van Equip Auto keerde terug naar de Franse hoofdstad. In Paris Expo Porte de Versailles mocht de beurs heel wat actoren uit de sector opnieuw verwelkomen, zoals de Alliance Automotive Group, Delphi, Nexus, PPG, Valeo, Würth …
Lees meer

Nascar Whelen Euro Series mogelijk door MOOG-onderdelen

Op 14 en 15 oktober 2017 vond de seizoensfinale van de Nascar Whelen Euro Series plaats op het circuit van Zolder. Het was het hoogtepunt van de in totaal zes evenementen over gans Europa.
Lees meer

Miss Tuning 2018 kalender beschikbaar

De nieuwe Miss Tuning kalender werd onlangs voorgesteld aan het publiek. De kalender is het resultaat van een fotoshoot met Miss Tuning Vanessa Schmitt in en rond Venetië samen met 15 unieke auto's.
Lees meer

Liqui Moly lanceert erotische kalender

De combinatie bijzondere auto's en blote huid staat centraal in de nieuwe erotiekkalender 2018 van de Duitse motorolie- en additievenspecialist Liqui Moly, die nu is uitgekomen.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Efficiënte opslag logistieke motor elke garage

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be