15 november 2017

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

Lees online

Online Magazine: Hoe efficiënt omgaan met al die vloeistoffen in je garage

Fluid management is een term in de garagewereld die nog niet zo lang bestaat, en dat is niet zo vreemd. Vroeger was er een zeer beperkt aantal vloeistoffen nodig om een garage draaiende te houden en het gros van de klanten te kunnen bedienen. Maar wat is het, hoe pak je het aan en wat levert het op? In dit online magazine kom je er alles over te weten, en krijg je opnieuw heel wat tips aangereikt om je werkplaats beter te laten renderen. Alvast veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit de sector …
EU-markt voor elektrische voertuigen zeer gefragmenteerd
Vijf feiten en fabels over winterbanden
Tenneco in orde ten aanzien van EU-homologatieregels
Hella zoekt unieke werkplaatsen
Meer nieuws

Voor u gespot …
Monitorsysteem voor lichte bedrijfswagens elimineert onzekerheden
Innovatieve synthetische motorolie is toekomstbestendig
Nieuwe module zorgt voor lager brandstofverbruik en langere levensduur
Commonrailtestapparaat voor elke werkplaats
Meer nieuwigheden

Hoe efficiënt omgaan met al die vloeistoffen in je garage?

De garagehouder van nu heeft te maken met aanzienlijk meer vloeistoffen voor het onderhoud van de verschillende merken en types auto's dan vroeger. Denk hierbij aan olie, koelvloeistoffen, AdBlue enz.
Lees hier het artikel

Bespaar tijd en geld met vulsystemen en pompen voor AdBlue

Om tegemoet te komen aan de bestaande emissienormen worden personen- en vrachtwagens steeds vaker voorzien van AdBlue-systemen. Daardoor wordt de vervuilende uitstoot beperkt.
Lees hier het artikel

'Thinking outside the box' sleutelzin voor de mobiliteit van morgen

Binnen de systeemdivisie e-mobiliteit bundelt Schaeffler al zijn activiteiten met betrekking tot toekomstige alternatieve aandrijvingen en brengt het alle kennis op het gebied van elektromobiliteit samen. Onderzoeksprojecten zijn onder meer de hybridemodule 48 volt, de hoogvoltage-E-as en de wielnaafaandrijving E-Wheel Drive.
Lees hier het artikel

Stedelijk Lyceum Zuid zet in op toekomst

Het Stedelijk Lyceum Zuid in Antwerpen opende in februari plechtig zijn nieuwe werkplek voor autotechniek. Verschillende richtingen in het vierde en vijfde middelbaar volgen er de praktijklessen.
Lees hier het artikel

Laksystemen van Spies Hecker

De Permasolid Express Füller Beschleuniger 9250 is ontworpen voor gebruik met de sneldrogende tweecomponentenprimer Permasolid Express Füller 5250. Bij combinatie van deze producten is tussentijds uitdampen niet nodig en kan de reparatie worden geschuurd na een droging van 30 minuten op 20 °C.
Lees meer

NGK-NTK op Facebook en YouTube!

De internationale Facebookpagina van NGK-NTK heeft veel fans: meer dan 250.000 volgers! Ook de berichten en het nieuws van de BEN Facebookpagina, waar NGK-NTK technologieën, producten en marktgerelateerde informatie terug te vinden zijn, worden vele keren per maand geliket en gedeeld.
Lees meer

Anschler nieuw in assortiment schokdempers van Van Heck Interpieces

Van Heck Interpieces breidt het assortiment schokdempers uit met het merk Anschler. Anschler is exclusief beschikbaar voor Van Heck Interpieces en is een uitermate geschikte aanvulling op het huidige assortiment schokdempers.
Lees meer

ACEA-rapport brengt voertuiggebruik in beeld

Een nieuw rapport van ACEA lijst per land het aantal wagens in gebruik op. De voertuigen worden opgedeeld per segment en de aantallen worden vergeleken met rapporten van de voorgaande jaren.
Lees meer

'Discussies' houden ondernemers wakker

Ondernemers worstelen met heel wat uitdagingen en verantwoordelijkheden. Maar waar ze het meest van wakker liggen, zijn conflicten met diverse stakeholders: klanten, leveranciers, administraties, de fiscus .
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Hoe efficiënt omgaan met al die vloeistoffen in je garage

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be