29 november 2017

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

Lees online

Traditionele batterij kan energievraag nauwelijks aan

De bestel- en vrachtwagens van vandaag steken vol sensoren, actuatoren, displays, koel- en verwarmingselementen enz. Indien de chauffeur bij zijn pauzes ook nog eens gebruikmaakt van een resem elektrische toestellen, kan de batterij van het voertuig dieper ontladen raken. Zo diep dat ze onvoldoende bijlaadt tijdens het rijden. Op termijn leidt dit tot problemen. In dit online magazine kom je er alles over te weten, én onderzoeken we onder meer het nut en de werkwijze van accucontrole- en accuservicesystemen.
Alvast veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit de sector …
Fiscus belast vanaf 2020 meerwaarde op verkoop bedrijfsvoertuigen
Opleggertrekkende voertuigen worden kilometerheffingplichtig
Toekomst Europese auto-industrie vereist actieve samenwerking
'Mobility of the future' brengt mobiliteitslandschap in kaart
Meer nieuws

Voor u gespot …
Nieuwe multifunctionele planetaire poliermachine combineert kracht en efficiëntie
Nieuwe diagnosetester voor personen- en bestelwagens van alle merken
Nieuwe startboosters laden lege accu's snel en veilig op
Nieuwe Fast Repair zone leidt tot lagere gebruikskosten
Meer nieuwigheden

Traditionele batterij kan energievraag nauwelijks aan

De bestel- en vrachtwagens van vandaag steken vol sensoren, actuatoren, displays, koel- en verwarmingselementen enz. Indien de chauffeur bij zijn pauzes ook nog eens gebruikmaakt van een resem elektrische toestellen, kan de batterij van het voertuig dieper ontladen raken.
Lees hier het artikel

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van accuservice

Actuele onderzoeken tonen aan dat ongeveer 72% van alle schadegevallen aan elektrische voertuigsystemen te wijten is aan de uitval of het onjuist functioneren van de accu. Heeft het echter wel zin om met beschuldigende vinger naar de accu als boosdoener te wijzen?
Lees hier het artikel

Video: nieuw gamma Schumacher Hybrid Jump Starters

 VIDEOAltijd aan de top wat het opstarten van voertuigen betreft zal Schumacher in de herfst van 2017 zijn totaal nieuwe gamma hybrideboosters presenteren wat het succes van elke opstart zal verzekeren! Daarbij zijn de veiligheid en ergonomische aspecten zorgvuldig bestudeerd…
Bekijk hier de video

Batterijen van A tot Z bij Ecobat Battery Technologies

Ecobat Battery Technologies is het resultaat van het samengaan van drie onafhankelijke ondernemingen binnen de Ecobat Technologies groep. De nieuwe onderneming zal in Europa een uniek en allesomvattend accuservicepakket aanbieden.
Lees hier de reportage

Schakelen naar een betere structuur met een innovatieve kijk op de toekomst

Carrosserie Eeckhout is bijna vijftig jaar en is in volle ontwikkeling. Zaakvoerder Philippe Eeckhout stapte in de jaren 90 in het bedrijf van zijn vader en profileert zich meteen als een man met een visie.
Lees hier de reportage

Garage De Kimpe vol lof over Snap-On Tools

Garagehouder Marc De Kimpe zweert bij het gebruik van Snap-on materiaal. Marc De Kimpe timmerde de afgelopen dertig jaar aan zijn weg als garagehouder en heeft over de jaren altijd gebruikgemaakt van de diensten van Snap-on.
Lees hier de reportage

Nieuwe Fast Repair zone leidt tot lagere gebruikskosten

Garmat N.V. speelt in op de noden van de markt en lanceert een Fast Repair zone. Deze nieuwe innovatie is een combinatie van verschillende onderdelen met lagere gebruikskosten als doel.
Lees meer

Flanders Make lanceert MAKE LAB

Bedrijven in de maakindustrie kunnen voortaan terecht in het MAKE LAB. In dit mobiele onderzoekslaboratorium kunnen ze uittesten hoe een robot zij-aan-zij met een mens werkt, ontdekken wat de meerwaarde van Virtual en Augmented Reality is in een productie-omgeving, hoe een slimme werkpost eruit kan zien en meten of een taak al dan niet te zwaar is.
Lees meer

Pirelli kalender 2018 beschikbaar

De kalender van Pirelli van 2018 werd eind november 2017 gelanceerd door de Engelse fotograaf Tim Walker. Het thema van deze 45e editie, waarin 18 modellen in beeld gebracht worden, is 'Alice in Wonderland'.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Traditionele batterij kan energievraag nauwelijks aan

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be