13 december 2017

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Juiste tools verhogen het werkcomfort en de productiviteit

Sinds mensenheugenis streven werkplaatsen naar een zo efficiënt mogelijk gereedschapsbeheer. Steeds de juiste tools bij de hand hebben helpt dan ook het werkcomfort en de productiviteit vooruit. Een kenbare trend voor werkposten is die van uitgebreid meubilair, dat ook vanuit esthetische overwegingen wordt ontwikkeld. In dit online magazine leest u er alles over, en krijgt u opnieuw heel wat tips aangereikt om uw werkplaats beter te laten renderen.
Alvast veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit de sector …
96e Europese Autosalon van Brussel boekt vooruitgang
Jonge technici in de kijker tijdens 96e Brussels Motor Show
Febelauto lanceert de 'Recyclaw' op Auto- en Motorsalon
Standox lanceert kalender voor 2018
Meer nieuws

Voor u gespot …
Ergonomische krik heft twee keer sneller dan conventionele krikken
Mobiele spillkit onmisbaar op lekkagegevoelige werkplekken
Reinigingsproductgamma helpt bij het reduceren van uitstoot van fijnstof
Veiliger achter het stuur
Meer nieuwigheden

Veiligheid voor alles bij werken aan HEV

Voertuigen die rijden op alternatieve brandstoffen, zoals (plug-in) hybride voertuigen, elektrische voertuigen of auto's op CNG zijn intussen goed ingeburgerd. Dat moet ook, wil men de doelstelling halen om 3% marktaandeel te krijgen van volledig elektrische voertuigen op de Belgische wegen.
Lees hier het artikel

Het belang van een efficiënt gereedschapsmanagement

Sinds mensenheugenis streven werkplaatsen naar een zo efficiënt mogelijk gereedschapsbeheer. Steeds de juiste tools bij de hand hebben helpt dan ook het werkcomfort en de productiviteit vooruit.
Lees hier het artikel

Keuze slagmoersleutel hangt af van gebruiksintensiteit

Slagmoersleutels worden dagelijks gebruikt in autogarages. Het is dus van groot belang dat ze degelijk en krachtig zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, ergonomisch en niet te zwaar.
Lees hier het artikel

Gloeibougies zorgen voor een gegarandeerde opstart, zelfs in wintertemperaturen

Audi, Alfa Romeo, BMW, Ford, Jaguar, Mazda, Mercedes, Peugeot, Renault, Volkswagen, Volvo en vele andere autofabrikanten vertrouwen op de gloeibougies van NGK - zeker gedurende de winter.
Lees meer

Nieuwe kogelgewrichttrekker perst stuur- en fuseekogels eenvoudig los

De hydraulische kogelgewrichttrekker W0400024 drukt met 4,5 ton persdruk gemakkelijk en snel stuurkogels en fuseekogels los. Zelfs de hardnekkigste kogels zijn nu zonder heetstoken of spanners los te krijgen.
Lees meer

Febi kalender 2018 gelanceerd

Speciale voertuigen en knappe modellen in een prachtig landschap: de 17e editie van de febi kalender heeft veel visuele highlights. Net als vorig jaar is Zuid-Afrika het decor van de kalender.
Lees meer

Garage- en carrosseriesector sluiten antifraudeprotocol

Traxio en Febelcar sluiten als werkgeversorganisaties samen met de sociale partners een protocol van samenwerking met het oog op de strijd tegen de sociale fraude en het illegale werk in deze sectoren.
Lees meer

Lancering Traxio Road Support voor takel- en bergingsector

De maatschappelijke uitdagingen rond het drukke en soms gevaarlijke verkeer vraagt van de (lokale) overheden, de politiediensten, verzekeringsmaatschappijen en de burgers dat ze kunnen terugvallen op competente partners als het gaat om pechverhelping, takeling en recentelijk ook de nodige signalisatie om de veiligheid van de betrokken personen te garanderen.
Lees meer

Video: verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Bekijk hier de video

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Juiste tools verhogen het werkcomfort en de productiviteit

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be