10 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Storingsdiagnose bij turbo's

Van een turbolader wordt in principe verwacht dat hij het volledige leven van de motor mee moet gaan. De realiteit is echter een triest verhaal van veel te jonge vervangingen van turbo's die eigenlijk een veel langer en beter leven hadden verdiend. Vaak liggen hier externe problemen aan de basis, waardoor een verwijderde turbo in veel gevallen meteen het doodvonnis van zijn vervanger zal inluiden. In dit online magazine leest u er alles over, én maakt u kans om kalenders van Liqui Moly én febi te winnen. Doe mee en win!
Alvast veel leesplezier gewenst!

Relevant nieuws uit de sector …
96e Europese Autosalon van Brussel boekt vooruitgang
#WeAreMobility op auto- en motorsalon 2018
Marktaandeel dieselvoertuigen daalt van 50,2% naar 45,7%
Aantal inschrijvingen van voertuigen in 2017 stijgt met 1,3%
Meer nieuws

Voor u gespot …
Nieuwe haakse accu schroefboormachine is uiterst veelzijdig en ergonomisch
Interieur- en/of motorvoorverwarmsysteem zorgt voor veiligheid en comfort tijdens winterdagen
Olie-opvangmatten bieden garantie voor arbeidsveiligheid
Nieuwe tool bevordert efficiënte en correcte kalibratie van radars en camera's
Meer nieuwigheden

De turbo als pijnlijke barometer van ander onheil

Van een turbolader wordt in principe verwacht dat hij het volledige leven van de motor mee moet gaan. De realiteit is echter een triest verhaal van veel te jonge vervangingen van turbo's die eigenlijk een veel langer en beter leven hadden verdiend.
Lees hier het artikel

Analyse vrachtwagenturbo levert schat aan informatie op

Vrachtwagenturbo's zijn ontworpen met bedrijfszekerheid en degelijkheid in het achterhoofd, klaar om hun functie gedurende lange ritten op een constante manier uit te voeren.
Lees hier het artikel

Vlaanderen investeert 1 miljoen euro in milieuvriendelijke voertuigen

In het kader van het actieplan Clean Power for Transport, organiseerde Vlaams minister van Energie Bart Tommelein voor de tweede keer een oproep om projecten rond milieuvriendelijke mobiliteit te ondersteunen.
Lees meer

Traxio tevreden met voorwaardelijke hervorming homologatiewetgeving

Traxio is zeer tevreden. Onder het voorzitterschap van Estland, de Raad en het EU-parlement kwam er namelijk een doorbraak rond de goedkeuring van de hervorming van de typegoedkeuring van motorvoertuigen (homologatieprocedure nieuwe wagens) en meer specifiek het behoud van de gestandaardiseerde OBD-stekker in de auto.
Lees meer

CECRA blij met hervorming typegoedkeuring en markttoezicht

CECRA is ingenomen met het akkoord dat werd bereikt over de hervorming van de typegoedkeuring van en het markttoezicht op motorvoertuigen. Door deze ingrijpende hervorming zal het huidige systeem gemoderniseerd worden en zullen de controles op de emissiegegevens van auto's worden verbeterd.
Lees meer

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

Unizo reageert teleurgesteld op de beslissing van de federale regering om het systeem van 6.000 euro onbelast bijverdienen in werking te laten treden. Het systeem kan niet alleen gebruikt worden door wie al 4/5e werkt en is niet beperkt tot de zogenaamde lijst van activiteiten.
Lees meer

Erotiekkalenders 2018 van Liqui Moly te winnen!

Uw vakblad CarFix schenkt een aantal erotiekkalenders 2018 van Liqui Moly weg. Mail ons voor dinsdag 16 januari het antwoord op onderstaande, dubbele vraag samen met uw naam, voornaam, bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer en maak kans op een erotiekkalender 2018 van Liqui Moly!
Lees meer

Febi kalender 2018 te winnen!

Uw vakblad CarFix schenkt een febi garagekalender 2018 van febi bilstein weg. Mail ons voor dinsdag 16 januari het antwoord op onderstaande twee vragen samen met uw naam, voornaam, bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer en maak kans op de febi kalender 2018 van febi bilstein!
Lees meer

Würth kalender zorgt voor een zinderend 2018

Ook dit jaar vereeuwigt de nieuwe editie van de Würth vrouwenkalender drie adembenemende mooie topmodellen op een even prachtige locatie. Met een aantal van bijna 800.000 stuks, heeft de Würth vrouwenkalender een van de grootste oplages ter wereld.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Kalenders van Liqui Moly én febi te winnen!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be