24 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Repareert u de droge dubbele koppeling zoals het hoort?

120pxSinds het VW-concern in 2008 voor het eerst de 7-traps droge dubbele koppeling installeerde, zijn ook andere constructeurs zoals Renault, Ford, Fiat, Alfa Romeo en Hyundai gebruik gaan maken van deze technologie. Vandaar ook dat op de aftermarket de droge dubbele koppeling een prominente rol zal (gaan) spelen. In dit online magazine gaan we na hoe men exact de koppeling repareert die het comfort van een automatische versnellingsbak combineert met de efficiëntie van een manueel exemplaar. Alvast veel leesplezier gewenst!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Totaalsucces voor 96e Brussels Motor Show
Autonome wagens in volle ontwikkeling
Brezan Autoparts neemt Van Looy over
Autokleur populariteitsrapport 2017
Meer nieuws

Voor u gespot …
Compacte radiaalventilator geschikt voor complexe zitsystemen met weinig inbouwruimte
Nieuwe Fast Repair zone leidt tot lagere gebruikskosten
Mobiele spillkit onmisbaar op lekkagegevoelige werkplekken
Ergonomische krik heft twee keer sneller dan conventionele krikken
Meer nieuwigheden

Complexe reparatie droge dubbele koppeling

Sinds het VW-concern in 2008 voor het eerst de 7-traps droge dubbele koppeling installeerde, zijn ook andere constructeurs zoals Renault, Ford, Fiat, Alfa Romeo en Hyundai gebruik gaan maken van deze technologie.
Volledig artikel lezen

Wanneer de koppeling van vrachtwagens vervangen?

De koppeling heeft vandaag de dag een belangrijke functie in het geheel van vracht- of bestelwagens. Een goede koppeling is belangrijk voor het comfort van de bestuurder.
Volledig artikel lezen

Revisie van turbo voor meer motorvermogen

Om bij de heersende downsizingtrend het vermogen op peil te houden, speelt de turbo een belangrijke rol. Die slaagt er namelijk in om een kleinere en lichtere motor toch de nodige punch te geven door de toevoer van samengeperste lucht.
Volledig artikel lezen

Is onze wetgeving klaar voor de zelfrijdende auto?

Een aantal jaren geleden leek het nog sciencefiction te zijn, maar heden ten dage zijn de zelfrijdende voertuigen zeer kortbij. De softwarefabrikanten menen dat deze voertuigen veel minder ongevallen met zich zullen meebrengen, maar toch mogen we niet vergeten dat ook de gebruikte software niet onfeilbaar is.
Volledig artikel lezen

Mazda SkyActiv-X technologie beloond met FuturAuto Award

Dertig leden van de Unie van Journalisten van de Belgische Automobielpers en Mobiliteit (UJBAM) die binnen het vakdomein autojournalistiek, het belang van de 'technologica' (nog) durven benadrukken - hebben de SkyActiv-X technologie van Mazda uitgekozen voor de toekenning van de jaarlijkse FuturAuto Award.
Lees meer

Allesovermobiliteit.be nieuw online platform van Traxio

Mobiliteitsorganisatie Traxio stelde op het autosalon binnen #weareMobility een nieuw online informatieplatform voor aan het grote publiek. Op allesovermobiliteit.be kunnen automobilisten, motorrijders en fietsers met al hun vragen over mobiliteit terecht.
Lees meer

Belgen kennen te weinig van autotechnologie

Slechts 12 procent van Belgen kent iets van autotechnologieën. Heel wat mensen zijn er rotsvast van overtuigd dat hun auto geen geheimen heeft. Toch komen ze vaak niet verder dan de kleur, het model en het merk van hun auto.
Lees meer

Tenneco heeft nieuwe vicepresident en algemeen manager voor EMEA

Tenneco kondigde onlangs aan dat Maurits Binnendijk vicepresident en algemeen manager voor Europa, het Midden Oosten en de Afrikaanse aftermarket wordt. Hij volgt Bruce Ronning op die vicepresident en algemeen manager voor de Noord-Amerikaanse aftermarket wordt.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Repareert u de droge dubbele koppeling zoals het hoort?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be