7 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Hoe ontsnappen aan prijs- en productconcurrentie?

120pxEen klant die anno 2018 op zoek gaat naar een auto, hanteert drie hoofdcriteria waarop hij zijn beslissing baseert: het voertuig zelf met al zijn tastbare karakteristieken, het merk als weerspiegeling van het imago dat de klant zich wenst toe te meten, en de ervaringen tijdens de aanschaf en het gebruik van de wagen. Het is aan dit laatste criterium dat er extra aandacht dient te worden gegeven. In dit online magazine artikels leest u hoe, evenals hoe u het beste uit uw personeel haalt, welke laadmethodes er zijn om uw wagen op te laden, hoe de juiste laadpaal te kiezen etc.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …
Traxio lanceert politiek memorandum lokale verkiezingen 2018
Extra servicemogelijkheden voor garages
Supercomputers op wielen
Kostprijs parkeren bepaalt parking zelfrijdende auto's
Meer nieuws

Voor u gespot …
Snel en in één keer de juiste kleur
Compacte radiaalventilator geschikt voor complexe zitsystemen met weinig inbouwruimte
Interieur- en/of motorvoorverwarmsysteem zorgt voor veiligheid en comfort tijdens winterdagen
Olie-opvangmatten bieden garantie voor arbeidsveiligheid
Meer nieuwigheden

Hoe ontsnappen aan prijs- en productconcurrentie?

Een klant die anno 2018 op zoek gaat naar een auto, hanteert drie hoofdcriteria waarop hij zijn beslissing baseert: het voertuig zelf met al zijn tastbare karakteristieken, het merk als weerspiegeling van het imago dat de klant zich wenst toe te meten, en de ervaringen tijdens de aanschaf en het gebruik van de wagen.
Volledig artikel lezen

Haal het beste uit je personeel

Iedereen wil personeel dat zich met hart en ziel voor het bedrijf inzet. Enkel bij gemotiveerde medewerkers stijgt de zin om te werken en bijgevolg het rendement van jouw zaak.
Volledig artikel lezen

Eerste Mobility of the Future summit grandioos succes

Eind februari vond in Brussels Kart Expo de eerste editie van de 'Mobility of the Future'-summit plaats. Studenten en professionals brainstormden er drie dagen lang over de nieuwste mobiliteitsuitdagingen en -opportuniteiten.
Volledig artikel lezen

Twee nieuwe grossiers sluiten aan bij GroupAuto Belgium

GroupAuto Belgium heeft twee nieuwe leden en telt nu in totaal zeventien leden (waarvan veertien hoofdzakelijk actief in de personenwagensector en vier hoofdzakelijk in de vrachtwagensector - één is in beide sectoren actief).
Lees meer

Video: nieuwe premiumlijn schokdempers Monroe OESpectrum

160px VIDEOMonroe heeft een nieuwe premium lijn schokdempers, OESpectrum! Deze draagt alle techniek in zich waar een moderne auto om vraagt. Optimale controle, perfect stuurgedrag en comfort die passen bij de veeleisende bestuurder van vandaag.
Video

Professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

Welke laadmethodes zijn er om je wagen op te laden?

De keuze bestaat uit mode 1, mode 2, mode 3 of mode 4-laden. Meest geschikt voor thuis laden is mode 3, openbaar wordt mode 4-laden vaak ingezet.
Volledig artikel lezen

Hoe de juiste laadpaal kiezen?

Om voor de klant een goed voorstel te maken, is het belangrijk om een correct beeld te hebben van de situatie waarin de laadinfrastructuur geplaatst zal worden, en ook rekening te houden met de verwachtingen van de gebruiker.
Volledig artikel lezen

Revisie van turbo voor meer motorvermogen

Om bij de heersende downsizingtrend het vermogen op peil te houden, speelt de turbo een belangrijke rol. Die slaagt er namelijk in om een kleinere en lichtere motor toch de nodige punch te geven door de toevoer van samengeperste lucht.
Volledig artikel lezen

Congres - Service 5.0 'Revolutie in connectiviteit en service'

De Federatie Automaterialen van Traxio nodigt u uit op het eerste Automotive Aftersales Congres. U kan er terecht voor een programma waarin u wordt uitgedaagd mee te denken over het effect van megatrends zoals connected cars op de aftermarket.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe ontsnappen aan prijs- en productconcurrentie?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be