naar top
Menu
Logo Print

Syncro Utilitaire verdeelt

Verhoog uw omzet door dealer te worden van accessoires voor bestelwagens, bedrijfsvoertuigen en pick-ups.

Syncro Utilitaire verdeelt alle specifieke accessoires die nodig zijn voor de inrichting van bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Waarom zou u uw inkomsten niet verhogen door een afdeling te ontwikkelen die gespecialiseerd is in de inrichting van bedrijfsvoertuigen?

Syncro Utilitaire is op zoek naar verschillende distributeurs en installateurs voor het Nederlandstalige deel van het land. Door samen te werken met Syncro Utilitaire, geniet u snel van een breed scala aan professionele producten. Uw eerste winst wordt gegenereerd door de winstmarge op de verkochte producten. De tweede inkomsten komen van de montagediensten die door uw werkplaats of via uw mobiele werkplaats worden geleverd voor de montages die thuis worden uitgevoerd.

Als u beschikt over een commerciële feeling, een technische spirit en de wens om nieuwe uitdagingen aan te gaan, sluit u dan aan bij ons team om Syncro Utility-accessoires te verkopen en te installeren.

Bezoek onze website www.syncro-utilitaire.be voor meer informatie over de verkoop- en installatiemogelijkheden voor specifieke vrachtwagenaccessoires.

SYNCRO SYSTEM

SYNCRO SYSTEM

RUE GEORGES COSSE 4
5380 FERNELMONT
+3281811224
+3281402224