Autotechnica 2020 uitgesteld naar mei 2021

Autotechnica 2020 uitgesteld naar mei 2021De twintigste editie van de automotive vakbeurs AutoTechnica is opnieuw uitgesteld. De beurs, die origineel van 29 maart tot 1 april 2020 moest plaatsvinden werd definitief verplaatst naar mei volgend jaar.
Organisator Klaus Van Cauwenberghe: "De Belgische overheid geeft, op dag van dit schrijven, géén enkele zekerheid, of een (vak)beurs in oktober 2020 zou mogen doorgaan en-of in welke omstandigheden deze dan zou kunnen doorgaan. De bestaansreden van AutoTechnica & Service Station & Car Wash is om voor deelnemers én bezoekers een informatieplatform te zijn mét een meerwaarde voor beide partijen. De huidige omstandigheden laten de bijna 450 exposanten niet toe om de beurs voor te bereiden net zoals het evenmin voor bezoekers optimaal is om de beurs te bezoeken in oktober 2020."
Na ruim overleg met deelnemers én bezoekers werd beslist dat het voor de hele sector verstandig is om de twintigste editie van AutoTechnica uit te stellen naar 2021 en te laten doorgaan van 2 tot en met 5 mei 2021.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.