Delphi Technologies komt met nieuwe oplossing voor ADAS-kalibratie

Verhoogt de efficiëntie en rentabiliteit van de garage

De nieuwe tablet van Delphi Technologies maakt snellere diagnostiek van een nog breder scala aan merken en modellen mogelijk. Door gebruik te maken van de expertise op het gebied van Original Equipment als wereldwijde leverancier van baanbrekende voortstuwingstechnologieën, lanceert Delphi Technologies een nieuwe reeks diagnostische hulpmiddelen en oplossingen. Verbeteringen in het diagnostische aanbod zijn onder andere een modulaire oplossing voor ADAS-kalibratie (Advanced Driver Assistance Systems), een sneller en krachtiger diagnostische tablet en verbeterde softwarefunctionaliteit en -dekking.
“Tegen 2020 wordt voorspeld dat meer dan 40% van de nieuwe voertuigen standaard minstens twee types ADAS zal hebben", zegt Jean-Francois Bouveyron, vicevoorzitter van Delphi Technologies Aftermarket. "Nu steeds meer auto's met deze intelligente veiligheidstechnologieën komen, biedt ADAS-kalibratie een kans voor toekomstgerichte garages die hun bedrijf willen laten groeien."
Om deze snelgroeiende markt te ondersteunen, stelt het nieuwe ADAS-programma technici in staat om zowel statische als dynamische kalibraties uit te voeren. De diagnoseoplossing DS, die nu beschikbaar is, bestrijkt een breed scala aan voertuigen en functies zoals de aanpassing van de rijbaancamera's, de kalibratie van de camera aan de bestuurders- en passagierszijde en de radarkalibratie voor adaptieve remhulp bij het afremmen van de cruisecontrol.
Binnenkort bestaat het modulaire assortiment kalibratieapparatuur van meerdere merken uit een basisset en een reeks optionele accessoires, zoals richtpanelen voor frontradar en camerasystemen voor populaire voertuigen zoals Volkswagen Group, Mercedes-Benz, Renault, PSA Peugeot Citroën, Nissan en Mazda. De hardware zal begin 2020 beschikbaar zijn. Beide oplossingen zullen worden ondersteund door een nieuwe tweedaagse training die technici de vaardigheden bijbrengt die ze nodig hebben om efficiënt aan ADAS-systemen te werken.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.