Delphi Technologies komt met DS-Flash™ pass-thru tool

Nieuwe tool biedt onafhankelijke garages diagnostische mogelijkheden op dealerniveau

De uitgebreide oplossing, die vooraf geconfigureerde hardware, training en technische ondersteuning omvat, helpt technici het leven gemakkelijker te maken en bedrijven winstgevender. Met de mogelijkheid om elektronische besturingseenheden (ECU's) te hercoderen en bij te werken, kunnen garages een hoofddealerservice bieden.
De DS-Flash™ pass-thru tool biedt die online toegang tot de eigen gegevens van de voertuigfabrikant, zonder door de dealer speciaal ontwikkelde tools en software. De unieke, multi-merkkit, die in tegenstelling tot veel andere tools op de markt ook wordt geleverd met training en technische ondersteuning, stelt onafhankelijke garages in staat om onderhoud op dealerniveau aan te bieden.
Dit omvat de mogelijkheid om ECU's te herprogrammeren, software-updates toe te passen en technische gegevens en service-records op te halen. Met de extra mogelijkheid zullen onafhankelijke bedrijven nu kunnen concurreren op het gebied van dienstverlening, wat mogelijkheden biedt voor hogere winsten.
De DS-Flash™ van Delphi Technologies voldoet volledig aan de diagnostische vereisten van autofabrikanten en wordt geleverd met een J2534-interface voor voertuigcommunicatie, naast kabels, een batterij-ondersteuningsunit met een lading van maximaal 10 uur en een laptop-pc die vooraf geconfigureerd is voor PSA, VW-groep, BMW, General Motors, Toyota, Jaguar Land Rover, Renault en Mercedes.
Autofabrikanten hebben hun eigen, zeer specifieke software-eisen, waardoor werkplaatsen vaak gedwongen zijn om voor elk merk aparte computers te hebben. Cruciaal is dat de laptop in deze kit al is opgedeeld. Naast de eenvoudige installatie van de software van de autofabrikant kunt u ook meerdere merken op slechts één computer draaien, waardoor u bespaart op de initiële instelkosten en het lopende diagnostische proces kunt stroomlijnen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.