Liqui Moly presenteert zijn erotische kalender 2020

Afrikaanse warmte in de Europese winter

De erotische kalender van Liqui Moly voor 2020 roept een verlangen naar verre landen op. De opnames zijn ditmaal in Zuid-Afrika gemaakt. Bijzonder is ook dat de kalender niet twaalf, maar 24 motieven heeft, zodat je iedere twee weken een blad kunt omslaan.
"De Afrikaanse beelden moeten het hart verwarmen, nu we in Europa binnenkort het koude seizoen weer in gaan", zegt Ernst Prost, directeur van de Duitse olie- en additievenspecialist. Al eerder liet Liqui Moly het niet bij twaalf foto's en werden jaarkalenders met 13 of 14 maanden uitgegeven. Maar zo royaal als in 2020 was de Liqui Moly-kalender nog niet. De opnames vonden plaats in Zuid-Afrika, niet ver van het Kruger National Park. Het duurde al met al een week voordat alle beelden geschoten waren. Voor de kalender van 2016 werden de foto's ook al eens in Zuid-Afrika genomen, destijds in een werkplaats en een autobedrijf. Dit keer wordt de natuur ingegaan. Hoewel het nog steeds een erotische kalender is, komt hij ingetogener over dan in eerdere jaren. "De beelden zijn smaakvol en esthetisch. Niet goedkoop, maar ook niet gekunsteld of overdreven", beschrijft Prost de motieven. "We willen onze klanten het verlangen naar verre landen laten proeven."
De oplage van 160.000 stuks gaat vooral naar zakelijke kennissen. Maar er wordt ook een aantal exemplaren aangeboden in de onlinewinkel van Liqui Moly. Wie liever gelakt staal ziet dan naakte huid, kan ook kiezen voor de motor- en autosportkalender van Liqui Moly. Deze biedt een inkijkje in de uitgebreide activiteiten van de oliespecialist: motorfiets, racewagen en truck, op de piste, off-road en op het water. De motor- en autosportliefhebbers moeten wel genoegen nemen met minder motieven: hun kalender heeft, heel conventioneel, twaalf maandbladen.
Binnenkort schenkt CarFix zoals elk jaar weer een aantal exemplaren van beide Liqui Moly-kalenders weg. Hou onze online magazines en websites dus goed in de gaten!

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.