Snap-on Tools introduceert EZ-ADAS Kalibratie Equipment

Een innovatief en geavanceerd kalibratiesysteem

Snap-on Tools brengt Snap-on EZ-ADAS Kalibratie Equipment op de markt, een gepatenteerd, innovatief en geavanceerd kalibratiesysteem dat assistentie biedt in het groeiend aantal werkzaamheden met betrekking tot ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Met meer dan 65 jaar automotive diagnose-ervaring en met de EuroTech Center helpdesk die al minstens 15 jaar bestaat, probeert Snap-on Tools tegemoet te komen aan alle noden van de klant.
Het nieuwe flexibel inzetbare EZ-ADAS-systeem respecteert de kalibratieprocedures van de autofabrikant en meet en kalibreert rijassistentiesystemen ten opzichte van de hartlijn van een voertuig. Dankzij intuïtieve en stap-voor-stap begeleide meetprocedures reduceert Snap-on EZ-ADAS Kalibratie Equipment de kans op fouten tijdens het kalibreren en inleren van voertuigsystemen significant. Een nauwkeurige meting wordt bijgevolg gegarandeerd. Daarnaast is het systeem gebaseerd op eenvoudige bediening en procedures, waardoor het toegankelijk wordt voor iedereen. Ten slotte is het systeem niet alleen snel en efficiënt, maar ook zeer compact dankzij de roterende targetbalk. Ideaal dus voor overvolle werkplaatsen. Kortom, een resem troeven gebundeld in het nieuwe EZ-ADAS Kalibratie Equipment van Snap-on Tools.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.