Online magazines

26 augustus 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
Elektrische revolutie zorgt voor evolutie in remdelen
Versnellingen zonder koppelverlies zorgen ervoor dat elektrische voertuigen binnen de kortst mogelijke tijd hoge snelheden bereiken en om van deze snelheden weer snel en veilig tot stilstand te komen, is vanzelfsprekend een navenant hoog remvermogen nodig.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Versnellingen zonder koppelverlies zorgen ervoor dat elektrische voertuigen binnen de kortst mogelijke tijd hoge snelheden bereiken en om van deze snelheden weer snel en veilig tot stilstand te komen, is vanzelfsprekend een navenant hoog remvermogen nodig.
Uit onderzoek blijkt dat heel wat remblokclips na minder dan 60.000 kilometer niet meer voldoen aan de OEM-toleranties. Om extra geluid en ongelijkmatige slijtage van de nieuwe remblokken te vermijden, is vervangen dan ook de boodschap.
Hoewel de voorruiten van de moderne auto’s aan hoge eisen moeten voldoen om de veiligheid van bestuurders te garanderen, kunnen we niet stellen dat zij het eeuwige leven leiden. Ondanks de kracht van de samenstelling blijft het echter glas, en ook autoglas is kwetsbaar.
Op de automarkt spelen de grootste Belgische dealers een steeds voornamere rol. De tien allergrootste autodealers waren vorig jaar goed voor bijna 17% van de totale autoverkoop
Om de concepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi verder uit te bouwen in België, vervoegt David Colantonio vanaf midden september 2020 het LKQ-team als conceptmanager.
IJsland, Zuid-Afrika, USA: elke febi werkplaatskalender is tot stand gekomen op een locatie die spectaculaire beelden opleverde. Dit was één van de redenen waarom de kalender aanzienlijk verschilde van vergelijkbare kalenders.
De Europese vereniging van autofabrikanten (ACEA) heeft haar jaarlijkse Pocket Guide gepubliceerd, waarin een overzicht wordt gegeven van de auto-industrie in de EU, met inbegrip van de meest recente sectorspecifieke gegevens.
Na het uitstellen van Automechanika Frankfurt naar september 2021, lag het in de lijn der verwachting dat Equip Auto Parijs haar 2021-editie zou opschuiven naar de herfst van 2022. Iets wat inmiddels is bevestigd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.