Online magazines

16 september 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
Goedkoper werken met goed onderhouden spuitcabine
Een spuitcabine krijgt het soms hard te verduren tijdens het werk. Een frequente onderhoudsbeurt is dan ook zeker geen overbodige luxe. Maar welke acties moeten daarin genomen worden om uw installatie volledig up-to-date te houden? En wat besteedt u beter uit?

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Een spuitcabine krijgt het soms hard te verduren tijdens het werk. Een frequente onderhoudsbeurt is dan ook zeker geen overbodige luxe. Maar welke acties moeten daarin genomen worden om uw installatie volledig up-to-date te houden? En wat besteedt u beter uit?
Econor lanceert de allernieuwste mobiele spuitunit Duster SY 3001. Deze verrijdbare spuitinstallatie wordt bij de te spuiten auto geplaatst zodat het voertuig niet meer door de werkplaats hoeft te manoeuvreren. Het gebruik bespaart aan energiekosten...
Waarom toch borrelt in de autonijverheid een soort wereldvreemdheid die we aan­vankelijk enkel speurden in de rangen van marginale, militante milieubewegingen? Waarom ope­reren de media voortdurend in een klimaatactivistische modusr?
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden.
Het Limburgse Verolub heeft de coronaperiode dankbaar benut om twee gloednieuwe concepten te initiëren voor de retailsector. Enerzijds lanceerde het bedrijf haar gloednieuwe b2b-webshop verolub.be waar professionele klanten...
Het Autosalon van Brussel, waarvan de 99e editie gepland staat van 15 tot 24 januari 2021 in Brussels Expo, stelt zich tot doel een evenement te presenteren dat volledig aangepast is aan de eisen die de strijd tegen de verspreiding van Covid-19 stelt.
In aanloop van de Week van de Mobiliteit (16-22 september) presenteert Cathy Macharis, VUB-professor voor duurzame mobiliteit en logistiek, haar nieuwe publicatie ‘Met een factor 8 naar de mobiliteit van de toekomst’...
Met de lancering van Lijn 100 introduceert Glasurit, het premium lakmerk van BASF, zijn meest geavanceerde watergedragen basislaksysteem. De nieuwe productlijn is gericht op eco-effectiviteit en voldoet aan de hoogste productkwaliteiten en aan de hoogste eisen van de hedendaagse carrosseriebedrijven.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.