Online magazines

14 oktober 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
Online car sales: de finale doorbraak
We stellen vast dat heel wat bedrijven en businesses nog een lange weg te gaan heb­ben vooraleer ze ook online succesvol zullen zijn. Velen hebben met scha en schande, en ettelijke euro’s omzetverlies, vastgesteld dat wanneer de fysieke wereld stilvalt, ook hun bedrijf helemaal stilvalt.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Laat ons eerlijk zijn, de finale doorbraak van e-commerce kunnen we niet echt een verrassing meer noemen. Was dat niet reeds een feit van lang voor Covid-19?
Verolub heeft de coronaperiode benut om twee gloednieuwe concepten te initiëren voor de retailsector. Enerzijds lanceerde het bedrijf haar gloednieuwe b2b-webshop verolub.be, anderzijds trekt het bedrijf meer dan ooit de kaart van de detailhandel.
In volle coronacrisis kregen we tijdens een digitale rondetafel ruimer inzicht in de ontwikkelings- en onderzoeksdoelstellingen die Daimler verricht op het gebied van elektrische energieopslag. De man die daarbij tekst en uitleg verschafte: Prof Dr. Dr. Med. Andreas Hintennach.
Na het laatste grote internationale automobielsalon in Europa te zijn geweest dat in 2020 succesvol de deuren heeft geopend, hoopte FEBIAC om tevens de eerste te zijn die begin 2021 de Europese automobielsalons terug op de kaart zou zetten.
Maar liefst 39% van de Nederlanders denkt dat zij weleens zijn opgelicht door een autogarage en/of -monteur. Bijna de helft van alle ondervraagden vindt dat zij over het algemeen te veel betalen voor een onderhoudsbeurt.
Alle API-leden van Doyen Auto Nederland werden uitgenodigd te Ermelo voor een algemene vergadering. Tijdens deze bijeenkomst werd het vernieuwde Autodistribution Nederland samen met een nieuw AD-garagenetwerk voorgesteld aan alle leden.
Euro NCAP heeft een tweede serie van Highway Assist-test aangekondigd. Die organisatie ontwikkelt geregeld speciale test- en beoordelingsprotocollen om ervoor te zorgen dat consumenten rijtechnologieën veilig gebruiken.
Cleantron heeft een batterijsysteem ontwikkeld voor lichte elektrische voertuigen. High Power Multi Pack Configuration (HP MPC) technologie combineert een ingebouwde lithium-ionaccu met compacte lithium-ionbatterijen en een DC/DC-converter.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.