Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
De mythe van de CO2-neutrale economie
Politici leggen alsmaar strengere regels op die tussen 2030 en 2050 de economie en (vooral) het transport een uitzinnige koolstofnederigheid en zelfs CO2-zero-uitstoot voorschrijven. Of dat technologisch en financieel allemaal te realiseren is? Overleeft het transport dergelijke ‘decarbonisering’?

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Politici leggen alsmaar strengere regels op die tussen 2030 en 2050 de economie en (vooral) het transport een uitzinnige koolstofnederigheid en zelfs CO2-zero-uitstoot voorschrijven. Of dat technologisch en financieel allemaal te realiseren is?
Automatische versnellingsbakken moeten regelmatig worden onderhouden, ook al zijn ze volgens autoconstructeurs onderhoudsvrij. De versnellingsbakolie smeert de tandwielen en de lagers binnenin.
Door de toenemende aandacht voor energiezuinigheid wordt persluchtgereedschap door sommigen als met uitsterven bedreigd gecatalogeerd. Maar niks is minder waar.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden en andere schadelijke stoffen.
Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen rond COVID-19 zijn de dealers van Van Mossel Automotive Groep, net als alle niet-essentiële winkels, genoodzaakt om de deuren van hun showrooms te sluiten. Bij Van Mossel blijven ze echter niet...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.