Online magazines

06 januari 2021 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
Ontdek De 5 best gelezen artikels van 2020

In dit eerste online magazine van 2021 schotelen we u graag de vijf populairste artikels van vorig jaar voor. Bovendien maakt u kans om een Liqui Moly kalender 2021 te winnen! We wensen u alvast een veilig, gezond en succesvol 2021 toe!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Als een turbo kapot gaat, moet je altijd kijken wat daarvan de oorzaak is. Geregeld komt men daarbij een verras­sende oorzaak tegen. Zo ook in dit geval waarbij een Ford Transit door de pechverhelpingsdienst bij de garagist wordt afgeleverd...
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Vacumeren is een belangrijk onderdeel van elk airco-onderhoud. Het verwijdert immers vocht en stofpartikels uit het aircocircuit, zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan dure onderdelen zoals de compressorpomp of de condensor.
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Velgen krijgen het op onze wegen vaak hard te verduren, waardoor het haast onvermijdelijk is dat vroeg of laat schade vast te stellen valt. Of het nu gaat om beschadiging door stoepranden of instulpingen door oneffenheden in het wegdek, voor elk probleem bestaat er een oplossing.
Het vooruitzicht op strengere controles, in combinatie met de hoge kost voor het vervangen van de roetfilter, maakt dat de populariteit van reinigingsmethodes voor roetfilters toeneemt.
Euro 6 kwam er om erover te waken dat er minder schadelijke stoffen ont­snappen uit de uitlaat van de wagen. Bij dieselmotoren gaat het vooral om CO (onvolledige verbranding), HC (onverbrande brandstofdelen), NOx (stikstofoxiden) en PM (roetdeeltjes en andere vaste bestanddelen).
Oliver Zipse, voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW Group, zal volgend jaar de Europese vereniging van autofabrikanten (ACEA) leiden.
Axalta laat de harten van motorsportfans sneller kloppen met de onthulling van de wandkalender voor 2021 - Brilliantly Fast - die door de schadehersteldivisie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) is samengesteld.
Uw vakblad CarFix schenkt een aantal kalenders 2021 van Liqui Moly weg. Mail ons voor vrijdag 15 januari het antwoord op onderstaande vragen samen met uw naam, voornaam, bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer en maak kans op een kalender!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.