Online magazines

20 januari 2021 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
Technologische evoluties bij uitlaatgastesters
Om erop toe te zien dat de verbranding correct plaatsvindt, kunnen uitlaatgastesters soelaas bieden. Deze technologische hulpmiddelen bieden de broodnodige transparantie wat betreft de vrijgekomen uitstootgassen, en kunnen complicaties voorkomen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Om erop toe te zien dat de verbranding correct plaatsvindt, kunnen uitlaatgastesters soelaas bieden. Deze technologische hulpmiddelen bieden de broodnodige transparantie wat betreft de vrijgekomen uitstootgassen, en kunnen complicaties voorkomen.
Geniet van zuivere lucht met de mobiele 4-in-1-luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt realtime detectie van de luchtkwaliteit mogelijk en beschikt over de meerdere luchtzuiveringstechnologieën.
In het uitlaatsysteem van voertuigen zitten heel wat dure componenten verwerkt, zoals de turbo, de roetfilter of de katalysator. Om die componenten te be­scher­men tegen hoge temperaturen, worden in het uitlaatsysteem steeds EGTS of ...
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Uit een TRAXIO-onderzoek blijkt dat 86% van de ondervraagden fysiek showroombezoek belangrijk vinden bij de aankoop van een nieuwe wagen. In tegenstelling tot zou kunnen gedacht worden, is showroombezoek vooral in de beginfase belangrijk.
Door de wereldwijde pandemie kon de Miss Tuning-verkiezing niet plaatsvinden. De kalender voor 2021 moet het dan ook doen met de 'Best Of' van de voormalige tuningkoninginnen en de huidige winnares.
Van Mossel Automotive Groep lijft Opel Garage Vervloet uit Duffel in. Vanaf heden gaan zij als Van Mossel Vervloet door het leven en verhuist de garage met alle medewerkers naar de reeds bestaande Van Mossel Opel-vestiging in de Marnixdreef te Lier.
De wereldwijde pandemie en de huidige thuisblijfeconomie hebben geleid tot een aanzienlijke toename van de behoefte aan bestelwagens. Maar bestelwagens zijn groter en zwaarder dan personenauto’s, dus als ze crashen kunnen ze veel schade aanrichten.
De donatieactie van LIQUI MOLY met gratis producten voor reddingsdiensten, brandweerkorpsen en alle helpers in de frontlijn was een doorslaand succes. Acht maanden en meer dan 20.000 pakketten later is het budget van miljoenen euro's opgebruikt.
LKQ Europa sloot zich in december aan bij de in Berlijn gevestigde eFuel Alliance e.V. en ondersteunt daarmee actief het gebruik van klimaatneutrale brandstoffen in de bestaande vloot om de klimaatdoelstellingen in Europa te halen.
Terwijl de meeste fabrikanten kunststof gebruiken om lichte en flexibele onderdelen te maken, slaat NTN-SNR een andere weg in met de ontwikkeling van een stugger en gemakkelijker te recycleren ophangingslager met aluminium veersteun.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.