Online magazines

24 februari 2021 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
Waarom richtbanken hun nut behouden
Op zich is de techniek en werking van richtbanken al jaren een vrij constant gegeven. De technische kant werd wel efficiënter, maar het principe wijzigde niet: ervoor zorgen dat het koetswerk van het voertuig na een ongeval terug exact in haar oorspronkelijke staat wordt hersteld...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Op zich is de techniek en werking van richtbanken al jaren een vrij constant gegeven. De technische kant werd wel efficiënter, maar het principe wijzigde niet: ervoor zorgen dat het koetswerk van het voertuig na een ongeval terug exact ...
In een garage moeten allerlei zaken gekeurd worden: hefbruggen, garagepoorten, ladders, elektrische installaties enz. Als garagebedrijf is het dan ook niet altijd gemakkelijk om het overzicht te bewaren. Gelukkig kan ACA, nationaal erkend controle-organisme, uw bedrijf daarbij ondersteunen.
In tegenstelling tot het coronavirus is het klimaatalarmisme een te abstract en weinig efficiënt politiek drukkingsmiddel gebleken. Als paniekzaaier heeft corona de maatschappelijke grondvesten alvast een stuk sneller onderuit gehaald.
AVERE Belgium, de federatie voor elektrische mobiliteit in België, heeft de cijfers van de publieke laadinfra opnieuw opgelijst. Begin 2021 staan er 8.482 publieke laadpunten in België. Dit komt overeen met ongeveer 4.200 publieke laadpalen.
In 2020 werden er 555.742 nieuwe motorvoertuigen en 875.554 tweedehandsvoertuigen ingeschreven in België. Het aantal nieuwe motorvoertuigen dat tot het verkeer werd toegelaten, is met 19,2% afgenomen.
Axalta verlengt zijn contract met het Agoria Solar Team, een team van ingenieursstudenten van de Katholieke Universiteit Leuven. Als onderdeel van de tweejarige Silver Partner-overeenkomst wordt Cromax® gebruikt om een speciaal ontworpen zonneauto ...
Sinds de komst van David Colantonio investeert LKQ sterk in de ontwikkeling van zijn garageconcepten AutoFirst en Qualitygarage. Deze investering is gebaseerd op drie essentiële pijlers om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.