Online magazines

20 september 2019


VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN

Amicale sfeer bij Van Laer maakt van medewerkers praktisch familie

120pxWie de Langestraat richting Zandhoven afrijdt, kan ter hoogte van het nummer 56 niet om de naam Van Laer heen. Op die locatie zijn namelijk, behalve de carrosseriezaak van de familie, ook nog het autoverhuurbedrijf, carwash Den Heikant en een Q8 easy-servicestation (incl. dagbladhandel Casa Diana) gevestigd … allemaal 'Van Laer'. CarFix sprak met tweede en derde generatie Van Laer - Werner en Yves - over de firma's, de carrosseriesector en het belang van goede uitrustingspartners.

In het Oost-Vlaamse dorp Lembeke bevindt zich Garage-Carrosserie Bram Martens. Voor de zaakvoerder - tevens lesgever in het Gentse HTI Sint-Antonius - begon alles met het restaureren van oldtimers in zijn vrije tijd. Het steeds groter wordende succes leidde ertoe dat Martens in bijberoep een carrosseriebedrijf opende. Later werd dit nog uitgebreid met mechanische reparaties. In 2019 was hij een van de eersten om toe te treden tot het Ecocarrepair (ECR)-concept van Van Heck Interpieces.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

AMICALE SFEER BIJ VAN LAER MAAKT VAN MEDEWERKERS PRAKTISCH FAMILIE

Wie de Langestraat richting Zandhoven afrijdt, kan ter hoogte van het nummer 56 niet om de naam Van Laer heen. Op die locatie zijn namelijk, behalve de carrosseriezaak van de familie, ook nog het autoverhuurbedrijf, carwash Den Heikant en een Q8 easy-servicestation gevestigd … allemaal 'Van Laer'.
Volledig artikel lezen

NIEUW GARAGECONCEPT ECOCARREPAIR ZORGT VOOR PROFESSIONELE UITSTRALING

In het Oost-Vlaamse dorp Lembeke bevindt zich Garage-Carrosserie Bram Martens. Voor de zaakvoerder - tevens lesgever in het Gentse HTI Sint-Antonius - begon alles met het restaureren van oldtimers in zijn vrije tijd.
Volledig artikel lezen

RECYTYRE GEEFT EEN TWEEDE LEVEN AAN UW BANDEN

160pxDe vzw Recytyre is opgericht door producenten en invoerders van banden om op een collectieve wijze afvalbanden te verwerken. Naast de coördinatie van de inzameling en recyclage, investeert Recytyre ook in de diversificatie van de recyclagemogelijkheden via GREEN.
Volledig artikel lezen

EXPRESS SERVICE EN VIDEO CHECK KOMEN TEGEMOET AAN HUIDIGE KLANTENEISEN

De herinvulling van het concept mobiliteit werpt een zoveelste uitdaging richting automotive sector. Zo ook voor autoconstructeur Ford die derhalve reeds volop inzet op elektrificatie, connectiviteit en autonomie.
Volledig artikel lezen

EQUIP AUTO: VANDAAG HERSTELLEN, MORGEN VOORBEREIDEN

160pxHet belangrijkste evenement op het gebied van automotive aftersales en service voor alle voertuigen, EQUIP AUTO, vindt plaats van 15 tot 19 oktober 2019, op Paris Expo Porte de Versailles. Dankzij uw vakblad CarFix kan u deze Parijse vakbeurs GRATIS bezoeken!
Volledig artikel lezen

GEGARANDEERDE DEUGDELIJKHEID TOT IN HET HART VAN DE MOTOR

Maximale prestaties leveren en tegelijk de belasting voor het milieu minimali­seren? Dat is de contradictie waarmee de moderne bougie tegenwoordig de strijd aangaat.
Volledig artikel lezen

HOE 0W-MOTOROLIE CO2-UITSTOOT VERMINDERT EN DE MOTOR BESCHERMT

160pxBent u benieuwd hoe de extreem dunne motorolie van Shell bijdraagt aan reductie van CO2-uitstoot, zodat autofabrikanten gemakkelijker kunnen voldoen aan de nieuwe Europese richtlijn die in 2021 wordt ingevoerd? En hoe deze daarnaast bijdraagt aan het beter presteren, beschermen en verschonen van de motor?
Lees meer

HOE GLOEIBOUGIES TESTEN?

160pxGloeibougies zorgen ervoor dat uw auto met dieselmotor start - hoe koud het ook is. Ze zitten in elke cilinder van de motor en zorgen ervoor dat de auto efficiënt brandstof verbrandt, met een minimum aan vervuilende gassen.
Volledig artikel lezen

UNIVERSELE GLOEISTIFT VERWIJDERSET VOOR M8X1, M10X1 & M10X1,25

160pxHet kan gebeuren dat tijdens het verwijderen van de gloeibougie de breekbare stift afbreekt en in de schacht blijft steken. Omdat er bij gloeibougies verschillende combinaties zijn van spitsdiameter en schroefdraad is een universele gereedschapsset van essentieel belang.
Lees meer

BATTERY SUPPLIES IS UW ONESTOPSHOP VOOR AL UW BATTERIJBEHOEFTEN SINDS 1999

160pxAlessandro Volta, Luigi Galvani, Gaston Planté, Nikola Tesla, Thomas Edison, Henri Tudor … dankzij deze mensen, die aan de bakermat van de uitvinding van de batterij stonden, hebben wij van batterijen ons beroep kunnen maken.
Volledig artikel lezen

LAAT AFVALOLIE OPHALEN DOOR EEN ERKEND INZAMELAAR

160pxOfschoon carrosseriebedrijven normaal gezien niet onder de aanvaardingsplicht voor olie vallen - men is immers zelf geen olieproducent of -invoerder - kan de correcte omgang met afvalolie hun echter ook geld opleveren.
Volledig artikel lezen

UW PROFESSIONELE PARTNER IN OPLOSSINGEN VAN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

LECOT ON TOUR OP 11 OKTOBER IN DE NEKKERHAL TE MECHELEN

160pxOp vrijdag 11 oktober 2019 moet je van 10 tot 22 uur in de Nekkerhal in Mechelen zijn. Er zullen opnieuw ruim 70 leveranciers aanwezig zijn om je bij te staan met raad en daad over ons complete gamma en in het bijzonder over de recentste evoluties en nieuwigheden.
Volledig artikel lezen

NIEUWE DIRECTEUR IVP COATINGS

De raad van bestuur van IVP Coatings heeft Nele Plas aangesteld als directeur. Ze volgt in deze functie Eric Van de Meerssche op. Nele Plas startte haar loopbaan als advocaat.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Amicale sfeer bij Van Laer maakt van medewerkers familie

Nieuw garageconcept zorgt voor professionele uitstraling

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.