Online magazines

11 december 2019


VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN

Bijscholing cruciaal om bij te blijven in meettechnieken

120pxMeten is weten en een basisvoorwaarde om tot een juiste diagnose te komen. Als er tenminste met kennis van zaken gemeten wordt. En daar durft het schoentje wel eens knellen bij het uitmeten van de elektronicasystemen in een wagen.

Voertuigen zijn een complex samenspel van mechanica en elektronica ge­worden. Dat maakt van diagnosetoestellen een quasi onmisbaar gereedschap in de werkplaats. Toch zijn ze ook niet zaligmakend.

Uw vakblad CarFix schenkt een aantal werkplaatskalenders 2020 van febi weg. Mail ons voor woensdag 18 december het antwoord op een drietal vragen en maak kans op een werkplaatskalender 2020 van febi!

Laat u zich samen met ons verbazen door de straffe innovaties en de vele nieuwe spelers binnen de automotive markt, en gun uzelf samen met ons een blik in de toekomst van de mobiliteitssector én die van de weg- en stadsvervoersector!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Familie Vandecasteele neemt Power Oil over van Gabriëls

Ontdek hier de winnaars van de Traxio Awards 2019

Auto blijft bepalend, maar het bezit ervan evolueert

Volvo Celis Groep gaat in tegen schaalvergroting in de autosector

De nieuwe futureproofgarage van Volvo Postiaux

Meer nieuws

FEBI WERKPLAATSKALENDERS 2020 TE WINNEN!

Uw vakblad CarFix schenkt een aantal werkplaatskalenders 2020 van febi weg. Mail ons voor woensdag 18 december het antwoord op een drietal vragen samen met uw naam, voornaam, bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer en maak kans op een werkplaatskalender 2020 van febi!
Lees meer

BIJSCHOLING CRUCIAAL OM BIJ TE BLIJVEN IN MEETTECHNIEKEN

Meten is weten en een basisvoorwaarde om tot een juiste diagnose te komen. Als er tenminste met kennis van zaken gemeten wordt. En daar durft het schoentje wel eens knellen bij het uitmeten van de elektronicasystemen in een wagen.
Volledig artikel lezen

STEEDS DE BESTE OPLOSSING VOOR UW KLUS

160pxDenkt u aan Milwaukee, dan denkt u aan kwalitatief hoogwaardig (accu)gereedschap en een merk dat continu werkt aan innovatie. Door deze constante innovatie lanceert Milwaukee een brede reeks aan Automotive tools.
Volledig artikel lezen

DIAGNOSETOESTEL NIET ZALIGMAKEND, INVESTEER OOK IN BIJSCHOLING

Voertuigen zijn een complex samenspel van mechanica en elektronica ge­worden. Dat maakt van diagnosetoestellen een quasi onmisbaar gereedschap in de werkplaats.
Volledig artikel lezen

SENSORTECHNOLOGIE BIEDT PERFECTE LUCHT-BRANDSTOFVERHOUDING

In de 21e eeuw heeft de milieukwestie zich nog nooit eerder zo prangend gesteld als vandaag. Vervuilende motoren worden onder het recentste euronormmotief de stadspoorten gewezen en de jacht op de dieselmotor brengt de elektrische wagen bij de consument steeds vaker in overweging.
Volledig artikel lezen

CHINESE AUTOMOTIVE TIJGER KOMT NAAR EUROPA

Docent en spreker Mark Pecqueur van Thomas More Hogeschool trok met zijn studenten Autotechnologie en Automotive Management naar Shanghai in China, de grootste stad van het land en een van de drie grootste metropolen ter wereld.
Volledig artikel lezen

UNIEKE KLEURENTECHNIEK LEVERT ENKEL VOORDELEN OP

160pxAls het gaat om nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid, heeft Standox een unieke kleurentechniek. Als een toonaangevende partner voor OEM's gedurende meer dan 60 jaar, hebben we de knowhow en geavanceerde producten om carrossiers te ondersteunen en om service van de hoogste kwaliteit te leveren.
Lees meer

MOBILITEIT EN TRANSPORT IN EEN HYPERGEÜRBANISEERDE WERELD

De Hypermotion-beurs in Messe Frankfurt, dat is drie dagen lang stilstaan bij mobiliteit en transport in een hypergeürbaniseerde wereld waar digitalisering de standaard is.
Volledig artikel lezen

NIEUWE MIJLPAAL VOOR SOLUTRANS

Solutrans, de internationale beurs voor weg- en stadsvervoeroplossingen, die plaatsvond van 19 tot 23 november 2019, overtrof de symbolische mijlpaal van 50.000 bezoekers en kon zo een stijging optekenen van bijna 11% ten opzichte van de editie in 2017.
Volledig artikel lezen

ZO KIEZEN ORGANISATOREN EVENTLOCATIES IN 2020

Naar aanleiding van de Locatie-gids organiseerden wij een tweede Event Locatie Barometer. Gedurende september en oktober gaven 125 orga­nisatoren hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête.
Volledig artikel lezen

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Febi werkplaatskalenders 2020 te winnen!

Bijscholing cruciaal om bij te blijven in meettechnieken

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.