Cromax verhoogt productiviteitsgrenzen met Ultra Performance Energy System

Energieverbruik verminderen en sneller werken

Het Ultra Performance Energy System van Cromax® is erop gericht om herstellers sneller te laten werken en tegelijkertijd het energieverbruik te verminderen. Met behulp van de revolutionaire technologie van Axalta geeft het systeem carrossiers de flexibiliteit om hun werkaanbod te koppelen aan de juiste producten door de balans te vinden tussen snelheid en energieverbruik, en tegelijkertijd uitstekende resultaten te garanderen.

Het Ultra Performance Energy System omvat:
• PS1800 Metal Pretreatment Wipes;
• Ultra Performance Energy Surfacers PS1081, PS1084 en PS1087;
• De nieuwe Ultra Performance Non-Sanding Surfacers NS2081, NS2084 en NS2087;
• De keuze voor Cromax Basecoat of Cromax Pro Basecoat; en CC6700 Ultra Performance Energy Clear.

Kevin Torfs, brandmanager voor Cromax in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, zegt: "De nieuwe Ultra Performance Non-Sanding Surfacers NS2081 (wit), NS2084 (grijs) en NS2087 (zwart), brengen het Ultra Performance Energy System naar een hoger niveau. Dankzij de gepatenteerde technologie van Axalta leveren de nieuwe nat-in-nat Ultra Performance Non-Sanding Surfacers het meest productieve voorbereidingsproces dat beschikbaar is voor het overspuiten van nieuwe onderdelen. Bij gebruik van de Ultra Performance Non-Sanding Surfacers in combinatie met Cromax Pro Basecoat en CC6700 Ultra Performance Energy Clear, kan een onderdeel van een voertuig in slechts 36 minuten worden afgewerkt, wat de productiviteit in de carrosserie enorm ten goede komt", aldus Torfs.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

CROMAX

MECHELEN

antoon spinoystraat 6b
2800 mechelen
015/47.85.37
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.