Cromax is Silver Partner Agoria Solar Team

Hulp bij voorbereiding Bridgestone World Solar Challenge 2019

Het Agoria Solar Team onthulde onlangs haar solar auto voor de Bridgestone World Solar Challenge 2019. De auto, genaamd BluePoint, werd ontworpen en vervaardigd door studenten van de Universiteit van Leuven en neemt deel aan de uitdaging in Australië van 13 tot 20 oktober 2019. De auto, gespoten in het Cromax trainingscentrum in Mechelen heeft een frisse nieuwe kleurstelling. Effen wit met twee blauwtinten die speciaal door Cromax werden ontwikkeld om de huisstijlkleuren van de hoofdsponsor Agoria te evenaren. De Bridgestone World Solar Challenge van 2019 is het achtste achtereenvolgende jaar waarin de universiteit van Leuven met een team deelneemt. Cromax, de Silver Partner sinds 2017, werkt sinds 2015 met de studenten samen. Solar challenges gaan over het zo snel en efficiënt mogelijk zijn. Dat is precies hoe Cromax graag werkt, dus het partnerschap is een perfecte match.
"Het is een groot genoegen om weer Silver Partner te zijn", zegt Kevin Torfs, brand manager bij Cromax voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). "Het team is ontzettend ambitieus, gepassioneerd en gedreven en dat zijn waarden die we met hen delen. De auto ziet er niet alleen schitterend uit, maar ook ons Ultra Performance Energy System heeft het team geholpen om hun doelen voor duurzaamheid en energiebesparing te bereiken. Sinds de laatste World Solar Challenge heeft het team onvermoeibaar gewerkt om het koolstofvezelchassis van de BluePoint te maken en verbeteringen aan te brengen ten opzichte van eerdere deelnames. Toen het chassis in juni bij de CTC arriveerde om gespoten te worden, wilden de studenten ervoor zorgen dat de producten en processen die werden gebruikt, perfect in overeenstemming waren met hun doelen voor duurzaamheid. Cromax’ Ultra Performance Energy System, dat gebruik maakt van maximale energie- en materiaal besparende producten, was dan ook een voor de hand liggende keuze.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.