Traxio Awards 2019

Anticiperen op de uitdagingen van morgen

Ondernemingen die inspelen en zelfs anticiperen op de uitdagingen van morgen verdienen een prijs. Mobiliteitsfederatie Traxio heeft dan ook een samenwerking opgezet met magazine Trends om deze bedrijven een award uit te reiken. Vooreerst werden de Trends Gazelle Awards uitgereikt. Gazelle bekroont bedrijven die de sterkste groei aan rendabiliteit kenden in de afgelopen vijf boekjaren. De redactie van Trends Top neemt dus het omzetcijfer van 2014 als basis en analyseert de groei tot het boekjaar 2018, op basis van meerdere criteria zoals het omzetcijfer, de cashflow en de evolutie van het personeelsbestand. 
• De Trends Gazelle Award voor Brussel ging naar Auto 5;
• De Trends Gazelle Award voor Wallonië ging naar Car Avenue Star;
• De Trends Gazelle Award voor Vlaanderen ging naar DA Motors;
• De nationale Trends Gazelle Award (segment services and equipment) ging naar AP Logistics;
• De nationale Trends Gazelle Award (segment mobility) ging naar Car Avenue Star.
Daarnaast werd ook de Traxio HR Award uitgereikt aan het bedrijf dat opmerkelijke inspanningen levert op personeelsgebied. Na een eerste screening van de experts van de opleidingsinstelling Educam heeft een jury zich door de dossiers van de overblijvende kandidaten geworsteld. De Traxio HR Award ging naar Vermant.
Vervolgens werden ook Traxio Innovation Awards uitgereikt: Voor het Franstalige gedeelte van ons land ging de prijs naar Carsys. Voor het Nederlandstalige gedeelte van ons land ging de prijs naar Depannage 2000. Tot slot werd er ook een Lifetime Achievement Award uitgereikt aan Luc De Moor, group managing director van Educam.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

TRAXIO

EVERE

avenue jules bordet 164
1140 evere
02/778.62.00
02/778.62.22
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Carfix 

Carfix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.