Steeds minder merkconcessies, steeds meer 1,2,3 AutoService garages

Meer dan 200 garages in België !

Het 1,2,3 AutoService onafhankelijke garagenetwerk heeft net een nieuwe mijlpaal bereikt. Op de dag van vandaag heeft het 205 garages op de teller staan. En dit terwijl de merken het aantal van hun concessies drastisch verminderen. Door de ontwikkeling van zijn netwerk en vooral door de kwaliteit van de ondersteuning die aan zijn garages wordt geboden, wordt 1,2,3 AutoService gepositioneerd als de veilige haven van de markt.
“De dealers en werkplaatsen die ervan afhankelijk zijn, staan onder druk en ik begrijp ze”, zegt David Colantonio, directeur van Doyen Auto Belux. “Ik nodig ze uit om eens goed na te denken over het aanbod diensten die wij hebben in onze garages. Waarschijnlijk ontvangen ze niet zoveel van hun merken en zeker niet tegen zulke voordelige tarieven met de instelling van samenwerking en zo’n sterke ondersteuning op alle gebieden.”
Het feit dat het 1,2,3 AutoService concept zo succesvol is, is te danken aan het feit dat het gebaseerd is op een echt beleid voor de ontwikkeling van de garages. Geavanceerde technische training, hyperreactieve hotline, toegang tot de nieuwste fabrikanten van technische gegevens, verhuur van geavanceerde tools, garanties en certificaten: het zet zoveel mogelijk in op de kwaliteit zodat de klanten terugkeren. 1,2,3 AutoService is voortdurend bezig met innoveren en bewijst dit door drie nieuwe diensten te lanceren:
• Een nieuwe online offertemodule met de optie ‘premium’ of ‘budget’,
• Vervangwagens die ingezet worden voor carsharing,
• Beschikbaar 24/7 zonder dat de garagist hiervoor beschikbaar hoeft te zijn,
• Installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Carfix 

Carfix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.