Hypermotion maakt zich op voor derde editie

Wat kan men doen om de mobiliteitstransitie succesvol te maken?

Bij de derde editie van Hypermotion, van 26 tot 28 november 2019 in Frankfurt am Main, zullen er baanbrekende concepten en slimme oplossingen gepresenteerd worden met een bijzondere focus op interdisciplinaire benaderingen.
Om een toekomstgerichte en duurzame mobiliteitstransitie te realiseren, moeten we onze manier van denken veranderen en de bestaande systeemgrenzen overwinnen. De oplossing ligt in nieuwe, intelligent genetwerkte en multimodale systemen.
Hypermotion wil het voortouw nemen door de dialoog tussen gevestigde mobiliteits- en logistiekbedrijven en first movers uit alle vervoerswijzen te bevorderen, nieuwe perspectieven te openen, de discussie over baanbrekende concepten te stimuleren en in een netwerk te verenigen.
"Met Hypermotion hebben we het eerste platform voor digitale transformatie gecreëerd dat elke vorm van transport verenigt. Het is ons doel om netwerken binnen de industrie te stimuleren, om de weg te effenen voor nieuwe en geïntegreerde oplossingen voor de mobiliteit van morgen", legt Danilo Kirschner, directeur van Hypermotion, uit.
Dit jaar vindt voor het eerst het Duitse mobiliteitscongres (DMK) plaats. Het thema van dit congres is 'Mobiliteit in agglomeraties: kansen en uitdagingen'.
Andere conferenties op het programma zijn 'EXCHAiNGE', een prestigieus internationaal evenement dat zich richt op supplychainmanagement, en de 'Logistics Digital Conference' (LDC) met als hoofdthema innovaties voor de logistiek.
In het Hypermotion LabMotion Lab presenteren zowel startende als gevestigde bedrijven hun innovatieve bedrijfsideeën en projecten. In een reeks van interactieve formaten laten nieuwkomers hun expertise zien, terwijl finalisten van gevestigde bedrijven strijden om de Supply Chain Management Award. Iedereen is welkom om deel te nemen.
Bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgebreid programma met meer dan 60 simultaan vertaalde presentaties en de bijbehorende STUVA Expo waar zo'n 200 bedrijven aan deelnemen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.