Online magazines

25 november 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Zonder goede afstelling gaat elk koplampsysteem de mist in
Adaptieve koplampen maken het mogelijk om het aantal verkeersdoden aanzienlijk te reduceren. Maar zonder een adequate afstelling lopen ook dergelijke geavanceerde koplampsystemen het risico om in de praktijk de mist in te gaan.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Adaptieve koplampen maken het mogelijk om het aantal verkeersdoden aanzienlijk te reduceren. Maar zonder een adequate afstelling lopen ook dergelijke geavanceerde koplampsystemen het risico om in de praktijk de mist in te gaan.
Verwarming voor de industrie is een sector waar Verhelle BV, als dealer van BIEMMEDUE veel aandacht aan besteedt.
De constructeurs kunnen de extra marge, die ze straks zullen maken wanneer ze hun producten direct aan de eindklant verkopen, al ruiken. De rooskleurige prognoses zijn reeds gemaakt, en het scheelt echt niet veel of ze keren zichzelf alvast ...
Vlaams minister van Mobiliteit trekt 30 miljoen euro uit voor 30.000 extra laadequivalenten voor publieke laadinfrastructuur tegen 2025. “De omschakeling naar zero-emissievoertuigen is een absoluut streefdoel om de klimaatdoelstellingen te halen."
De MICHELIN e.PRIMACY is de eerste ecoverantwoorde Michelin band waarbij de analyse van de levenscyclus is meegenomen in de ontwikkeling. In het ontwerp is dus rekening gehouden met zijn impact op het milieu tijdens zijn hele leven.
Uit een studie blijkt dat 1 op 3 consumenten nu meer geneigd is om online een wagen aan te kopen dan voor de coronacrisis. Autosupermarktketen Cardoen start daarom met de online verkoop van wagens.
Met de Green Deal zal de transportsector zijn CO2-emissies radicaal moeten verlagen. Een mogelijke oplossing is HVO, een biodiesel die bijna 90% minder CO2 uitstoot.
Snap-on Tools heeft zijn assortiment Power Tools uitgebreid met een compacte multifunctionele 14.4 Volt Microlithium rechte en haakse stiftslijper.
Onder het merk Sachs biedt ZF Aftermarket automobielbedrijven een uitgebreid assortiment CDC-dempers aan. In de loop van 2020 zal het assortiment worden uitgebreid met maximaal 30 extra onderdeelnummers.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.