Online magazines

01 juli 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Gecombineerde droogmethodes leveren optimaal resultaat op
De juiste droogtechniek kan de rentabiliteit van uw zaak duidelijk verbeteren. CarFix helpt u alvast bij het bepalen van de juiste droogtechniek voor uw schadegevallen én bij de selectie van de bijhorende apparatuur.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager
De juiste droogtechniek kan de rentabiliteit van uw zaak duidelijk verbeteren. CarFix helpt u alvast bij het bepalen van de juiste droogtechniek voor uw schadegevallen én bij de selectie van de bijhorende apparatuur.
Efficiënt en georganiseerd gereedschap opbergen zonder muren vol te hangen en nodeloos tijd te verliezen aan het vinden van het kleinste materiaal, een utopie die de laatste jaren steeds realistischer is geworden dankzij de intrede van de gereedschapswagens.
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Febiac heeft onlangs haar jaarlijkse Algemene Vergadering gehouden. Dit evenement vond op digitale wijze plaats en werd opgeluisterd door verschillende tussenkomsten. Philippe Dehennin leidde het evenement in met een speech:
FuelsEurope stelt een traject voor dat beschrijft hoe koolstofarme vloeibare brandstoffen de transportsector in staat kunnen stellen om bij te dragen aan de doelstelling van de Europese Unie om tegen 2050 klimaatneutraal te worden.
In het licht van de grote economische crisis die de auto-industrie als gevolg van Covid-19 doormaakt, heeft de Europese vereniging van autofabrikanten (ACEA) haar prognose voor 2020 voor de registratie van personenauto's radicaal herzien.
Op 1 juli 2020 wijzigen de Vlaamse en Brusselse tarieven van de kilometerheffing voor vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton en opleggertrekkende voertuigen van categorie N1 met carrosseriecode BC.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.